Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ pište dál a to se poddá..díky za článekR^V karma!!

0 0
možnosti

F62i81l10i92p 13F62u64c14h29s

21. 3. 2014 20:37

Samozřejmě karma, paní Renato. R^

Navíc, pokud jsem počítal dobře, tak má Váš blog pouhé tři věty, přičemž na druhou větu jste "spotřebovala" hned čtrnáct řádků... 8-o To se vidí opravdu málokdy a svědčí to o Vaší originalitě, nevšednosti a výjimečnosti. R^

Pište dál, paní Renato a ať se Vám tady na blogu líbí!

Hezký páteční večer. F.F.

1 0
možnosti

Napsané to je prapodivně, ale téma je dobré. Stav veřejných prostor, zejména parků a lesoparků je u nás ( zdaleka nejen v Praze) otřesný, ale řešení to fakt nemá. Závidím lidem, kteří to dokáží ignorovat, mně to permanentně znechucuje a deprimuje.

0 0
možnosti
Foto

Doporučuji udělat alespoň občas místo čárky tečku, hrozně špatně se to čte. A taky by mě zajímalo, jak by se tahle situace podle vás měla řešit?

2 0
možnosti

Asi jste také "snila", že až lidé nebudou muset "dřít" na komouše, že takové jevy jako bezdomovectví, žebrota, špína nebudou skoro existovat. Bohužel. A k tomu otevření hranic a přísun materiálu z Východu. Určitě ty problémy narůstají, chodím na Wilsonku denně. Neříkám, že u hlavních nádraží ve Frankfurtu, Mnichově je vše jako na lázeňské kolonádě, ale velký rozdíl to je. A to buďte ráda, že pražský Wilsoňák uvnitř nevypadá jako kdysi či jako Masaryčka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
jsem pohodová a společenská,ráda píši o všem co se kde děje a tak,mám ráda zvířata,přírodu a jiné,a nam moc hodneho partnera

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené články