Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

Sorry, ale pro mě je to za hranicí čitelnosti.

2 0
možnosti
Foto

Tak to vypadá, když negramot dostane do ruky počítač a ještě má volební právo.

0 0
možnosti
Foto

...

O autorovi:

jsem pohodová a společenská,ráda píši o všem co se kde děje… (ale neumím to).

0 0
možnosti
JJ

A co uděláte když Vám místo očekávaných čerstvých měkkých housek vypadne kus z trpasličího bojového arzenálu. (to co neznají prostě houska zralá tak akorát na nastrouhání)

Bohužel v mnoha obchodech jev celkem běžný, kdy mezi čerstvé pečivo je zamíchané včerejší a nebo ještě starší pečivo, tedy nezbyde nic jiného, než hledat tu čerstvou. No a tady, když pečivo se sype nahoru do zásobníku bude šance získání obstarožního pečiva vysoká. Protože čerstvé bude až potom co se  vykoupí to co po včerejšku zbylo na dně. To ti co si kupují čerstvé k snídani mají smůlu.

1 0
možnosti
Foto

Proč je ten článek určen ženám? To je snad nějaká předcenzura? A co ženy v Košicích vynalezly je stejně zcela lhostejné.

1 0
možnosti
Foto

Na Slovensku v tom automatě je zavřená uslintaná, špinavá, hygienické návyky nemající socka, která když uvidí, že chcete 10 rohlíků, rukama, které si po klozetu neumyla, sáhne do bedny a nastrká vám je do pytlíku a vy krom spokojenosti s obsluhou zároveň i vidíte, že i já umím napsat co potřebuji, aniž bych potřeboval víc než jednu tečku.

2 1
možnosti
Foto

Pokud odstavce z jedné věty a gramatické chyby měly být něco humorného, tak mne to tedy nepobavilo.

Pokud je to produkt vážně myšlený, ta se zamyslete nad sebou... to ostatně i v to prvním případě.

3 0
možnosti
PP

Paní Kamenská opravdu byste se měla nad svým písemným projevem zamyslet a pokud opravdu nezvládnete psát česky sama, zkusit si stáhnout nějaký program, který vám s texty pomůže - zvláště pokud máte neustále tolik chuti je zveřejňovat ...

2 0
možnosti
OS

Češtine, braň se !!!;-(Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
jsem pohodová a společenská,ráda píši o všem co se kde děje a tak,mám ráda zvířata,přírodu a jiné,a nam moc hodneho partnera

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené články