Capo di tutti Capi

Cíl: Zachovat současné propojení dopravy a spřátelených firem. Nepřítel č. 1. Věci veřejné. Prostředky boje: Jejich vlastní zbraně.

Teď už jen vymyslet, jak to provést.

Krok 1. Najít slabá místa.

1. Napojení na ABL.

2. Neloajální členové.

3. Zvyk Bárty vést stranu jako byl zvyklí vést firmu

 

Krok 2. Zaútočit na tato slabá místa

Bárta byl zvyklí platit lidem, kteří pro něj pracují. Vytipujeme neloajální lidi ve straně a ty přeplatíme. Bárta má k dispozici miliony, my otáčíme miliardy, takže s penězi nebude problém.

 

První kůň: Škárka 170.000 od Bárty, přišel až po několika dnech a je to nějaká malá částka. Bárta se z toho vykroutil přes půjčku. Chce to větší kanón.

 

Kůň druhý: Kočí 500.000 od Bárty, překročení zákonu o praní špinavých peněz, přesto neodstupuje, chce to silnější kalibr. „Pacholek stále nepochopil, kdo je tady Capo di tutti Capi.“

 

Dobrá, použijeme materiál, co jsme si koupili od člověka, z jeho bývalé ABL.

Kůň třetí: Odposlechy, jak Bárta plánuje se svojí ABL vstoupit do politiky. Nikomu nebude divný, že už ABL nevlastní ani nevede, stačí že ji kdysi vlastnil. Lidem v podstatě stačí, že si sebou z ABL přivedl do politiky lidi kterým věřil. Nikdo se nebude zajímat, že je normální vzít si sebou do nové práce lidi, na které je spoleh a se kterými se Vám dobře spolupracuje. Všichni to budou vnímat tak, že Bárta ovládl dopravu a především vnitro přes loutku Johna. U vnitra o tom nebude nikdo pochybovat, od začátku bylo jasné, že k bezpečnosti má blíž Bárta, takže stačí jen potvrdit, že to řídí on.

Zveřejnění Bártova plánu z roku 2007 a 2008 fungovalo bezvadně.

Konečně jsme ho zlomili. Bárta odstupuje, ale pořád drží vnitro přes Johna.

Opět použijeme jejich vlastní zbraně. Zařídíme „jejich“ odposlech. Vedeme bezpečnostní agenturu, kterou jsem zařídili pro Kočí. Takže nebude nic lehčího, než nastrčit štěnici, ale jak dokážeme že za tím stojí ABL nebo současné vnitro?

Podezření lidi mít budou, ale chce to důkaz.

Mám to, někomu z jeho lidí ukradneme telefon, nebo použijeme vyhozený, případně ho prostě od někoho koupíme, vyrobíme z něj štěnici kterou tam naše bezpečností agentura nastrčí a vzápětí „najde“ a podle volaných hovorů pak policie dohledá bývalého majitele a lidi na něj navázané. Až se to provalí, nikoho nebude zajímat, proč by profesionál používal jako štěnici takový šunt a možná, když se Bárta umoudří, stáhne své pozice a ještě se řádně omluví, tak celou věc necháme vyšumět.

No uvidíme po dnešku, jestli už to pochopil, každopádně na něj máme páku.

Capo di tutti Capi

 

PS: Autor blogu obecně nemá rád konspirační teorie, berte to celé s rezervou Vám vlastní. :-)

Autor: Petr Novotňák | úterý 12.4.2011 8:56 | karma článku: 14,01 | přečteno: 1727x
  • Další články autora

Petr Novotňák

Proč NE nulové DPH na energie?

24.10.2021 v 23:03 | Karma: 9,20

Petr Novotňák

Teorie všeho? Proč ne!

20.10.2021 v 1:14 | Karma: 12,38

Petr Novotňák

Panamské papíry někoho nas.r.ó

7.10.2021 v 21:49 | Karma: 11,25