Za co berete ty strašný prachy, šmejdi?

Vláda a poslanecká sněmovna jsou totálně paralizovány, ale aktérům to na humoru a dobré náladě vůbec neubírá. Měli plnou hubu reforem a boje s korupcí, ale už skoro rok nic nedělají, jen na sebe navzájem kydají hnůj. Na nic jiného jim už nezbývá čas, ale to není jejich problém.

Ty milióny, jež padly dosud na režii těchto darmožroutů, by měli všichni do koruny vrátit. To, jak se chovají a co předvádějí, je pouze jejich boj a veřejnost to sleduje s čím dál větším znechucením. Místo řešení nutných problémů jsme svědky neuvěřitelných špinavostí a všichni zainteresovaní stále více odhalují svoji nekompetentnost a křivost. Myslím, že toto už je skutečně ta poslední kapka do obrovské číše trpělivosti českého národa. 

Do vyšetření a vyřešení tohoto obludného problému všem zastavit vyplácení jakýchkoliv prostředků ze státní kasy a uvidíme, jak se holoubkové rychle domluví. Pak všechny viníky těch mnohaletých lumpáren exemplárně potrestat a ten chlév vyčistit. Prachy jsou stále největším afrodisiakem.

Autor: Jiří Nohava | pátek 15.4.2011 10:00 | karma článku: 29,90 | přečteno: 2603x