Vítejte v pekle.

Policie ČR, ta policie, která má pomáhat občanům a hlavně je chránit, sdělila, že ten, kdo se nebude vyjadřovat dle jakési pošahané normy, bude ztrestán. Oznámila všem, že nás sleduje a hlavně že ví, jak na nás.Teror začíná. 

Před lety, když bolševik skučel a chystal se na smetiště dějin, rozhodně nikdo z nás nebolševiků netušil, že za třicet let to bude v naší nebohé zemi tak strašidelné. Zvlášť ne, když nám tehdejší mocipáni slibovali, že pravda a láska určitě brzy zvítězí, že koruna bude za pět prohánět marku a že doma bude bezpečno a útulno.

Uplynulo třicet let a neplatí vůbec nic. Jen jakási poloslepá spravedlnost zprovodila ze světa jednoho zločince Havla, ale na ostatní, Klause, Zemana a regiment jejich poskoků je zatím krátká. Můžeme sice cestovat třeba na Madagaskar, ale je nám to prd platné, protože na to většina nemá. Máme sice průměrný plat několik desítek tisíc Kč, ale pořád je to třetina německého, ale hlavně velké procento populace dosáhne mizerně na mzdu minimální. Léta pracující v důchodu živoří za pár tisíc, ale Jakeš a tisíce jeho špiclů a posluhovačů, kteří měli být dávno shnilí v kriminálech, si užívají vysoké důchody a renty a směou se nám. Máme sice bezcelní zónu od Helsinek až po Lisabon, ale je nám pouze k tomu, aby Evropou nekontrolovaně táhly miliony muslimů za blahosklonného přihlížení zdejších sluníčkářských elit.

S nimi si policie nesmí zadat, ale našinec, který s tímto nesouhlasí, chce chránit své děti a své domovy a nestydí se za svůj názor, je dohenestován a tvrdě sankcionován. A bezcharakterní hrdinové, kteří neznají stud ani pud sebezáchovy, si mohou připsat další zářez na pažbě, Zničili prosperující zem, která byla čtyřicet let nemocná, ale když vstávala z nemocenského lože, dostala smrtelnou dávku jedu. A z toho se už asi nevzpamatuje.

Autor: Jiří Nohava | sobota 16.3.2019 16:52 | karma článku: 38,22 | přečteno: 1587x