Uděláme se všichni dohromady?

Těch svinstev už bylo kolem nás dost. Je na čase, abychom se alespoň chvilku měli dobře. Sex jako zábava chudých, to je ono. Zažijeme společně jeden obrovský orgasmus. Není to skvělá představa?

V globalizovaném světě by to asi byl problém, neboť dostat do jedné postele Obamu, Putina a Bin Ládina je nemožné. Ovšem v rámci české kotliny by se to mohlo podařit. I když antagonistické tlaky jsou nesmírné, za pokus to stojí. Výsledkem by měl být gigantický orgasmus, jehož exploze rozmetá všechny spory a krize, sblíží Lidový dům s Hradem a mír zavládne mezi nesmiřitelnými.

Představa, jak pod jednu peřinu zalézají třeba Vlastička Parkanová, oděna ve vzrušivé khaki kombiné a v helmě, spolu s Davídkem Rathem, jenž má oranžový kondom a v zubech drtí modrou Viagru, je sama o sobě velmi dráždivá. Stejně tak i to, jak do stejné postele postupně přiléhají i Zdeněk Škromach, v plandajících slipech, s vyholenou hrudí a lahví veltlínského šedého, růžencem omotaný a zdrávasy drmolící Miroslav Kalousek s daňovým přiznáním v podpaží a neohrožený Radek John, fotku Zlaty na krku, devítku za pasem a modrý maják na čele. Neopomene zdůraznit, že vlastně nic z toho nikdy nepotřeboval a nepotřebuje.

Sám o sobě už jen příjezd prezidenta Klause je zážitkem. Vybavil se k oné slavnostní příležitosti novým pruhovaným flanelovým pyžamem a voskovaným chráničem na knír, balením ibuprofenu, fotkou Knížáka a práškem z rozemletého zobáku tukana citrónového, darem od prezidenta Chávese, jenž prý má velmi povzbudivé účinky. Bohužel si ovšem zaboha už nepamatuje na co. Pouze poradce Jakl mu prý byl ochoten říci pravdu, ale jen za cenu, že jej prezident vezme s sebou. To ovšem hlava státu nemohla akceptovat, poněvadž on je nízkého původu. Otázku, kde nechal první dámu, nevrle odbyl poznámkou o velkém prádle.

Po zhasnutí se přišourali ještě stydlíni Karel Schwarzenberg a Petr nečas, kteří své prodlení zdůvodnili jednak tím, že jim vypěstovaný stud zakazuje obnažování před členy jiných stran a jednak závazným podpisem, že jediné tělo, jenž přijmou, je Kristovo. Po zjištění, že zmíněný je již více než dva tisíce let mrtvý se narychlo shodli, že stejně kvalitní těla mají i některé přítomné kolegyně a že vlastně nic nemravného dělat nemohou. Je to v zájmu země a všechny předsudky musí jít stranou.

Naposled se do chystané sexmise zapojili i John Bok a Petr Uhl, jako zástupci široké, mnoho let utiskované veřejnosti, kteří si ovšem vymínili, že s nimi musí sdílet lože i bývalé hvězdy Jana Wolfová, Dana Kuchtová a hlavně Džamila Stehlíková. Mají prý neuvěřitelný sex apeel a s nimi je úspěch zaručen.

Tak až napočítám do deseti, lehněte si na záda, zavřete oči a zhluboka dýchejte. Ono to jistě přijde.

Autor: Jiří Nohava | úterý 9.11.2010 12:39 | karma článku: 12,19 | přečteno: 1501x