Pitomý a ještě pitomější svět.

Ačkoliv nás lékaři uklidňovali, že coronavirus není účelovým zabijákem svého nositele, ale že má v genech se pouze množit, pravda je jako obvykle někde úplně jinde. 

Ten setsakramentský virus je svinstvo sám o sobě, ale abychom to neměli tak jednoduché, musíme si to ještě sviňsky zkomplikovat sami. Několik týdnů se na nás valí ze všech stran tuny zpráv z bojiště a pohřebiště, ale pohříchu pouze zprávy tragické a ještě tragičtější. Místo abychom se konejšili a uklidňovali, solíme si rány ostošest a ještě se u toho usmíváme.

Jak jinak si vysvětlit včerejší zveřejnění údajně virem zmordovaných plic. Po dávkách o počtu nakažených, polomrtvých a mrtvých, po stovkách srdceryvných příběhů o strašlivých mukách během onemocnění, po sériích záběrů z nemocnic, márnic a hromadných hrobů, dostala zdecimovaná veřejnost další pecku.

Co na tom, že ty informace jsou vlastně vylhané, hlavně že se noviny prodávají a v redakci je legrace. Číslo o počtu nakažených je lživé, poněvadž ukazuje vlastně procento nakažených z těch otestovaných, ale veřejnost se tím musí ládovat donekonečna. Psychika je zákeřná a lidi už mozky mají vymyté dokonale. Oni ti mistři pera asi opravdu mají befel od Babiše, aby o tom furt mleli a mezitím se jaksi zapomnělo na jeho dávné i nedávné křivárny.

Mělo by se uzákonit, že už se o tom svinstvu nebude mluvit, alespoň ne pořád. Protože většinová slušná veřejnost už dávno ví, jak se chovat a ti ostatní hovada, pro které neplatí žádná pravidle, nenapravíte, ani kdybste do nich hučeli tisíc let. Tak příště si dáme zase nějaké zvířátko a blbce nakonec.

Autor: Jiří Nohava | pátek 27.3.2020 23:43 | karma článku: 10,88 | přečteno: 414x