Občanští demokraté zešíleli.

Bohužel nejde o vtip. Sám příšerně profláknutý ministr obrany Vondra jmenoval do velmi sledované funkce šéfa sekce vyzbrojování jednoho z největších lumpů, bývalého pražského radního pro bezpečnost Blažka.

Tento exponovaný post, který zastřešoval největší zloděje a lumpy v historii české republiky, se stal kořistí extragrázla. Po obnažení strašlivého rozkrádání a korupce na ministerstvu obrany, kde se v plné kráse zjevila otrlost jedněch a neschopnost druhých, se zdálo, že horší už to snad být ani nemůže. Po Bartákovi a jeho klice nastupuje Blažek a jeho stejně schopní kumpáni, kteří své umění předvedli už na magistrátu.

Největší paradox je, že členové vlády, jež si hrdě říká protikorupční, toto dopustí. Jestliže se teď nic zásadního nezmění, je to důkaz o tom, že koalice se stejně jako vkdykoliv v minulosti stará pouze o své posty a vlastní blaho a vše ostatní je jim ukradeno.

Jako by všichni zkoušeli, co veřejnost vydrží. Se svou poslední šancí, kterou dostali v minulých volbách, naložili prachbídně a doufám, že se definitivně odsoudili k zániku. Pár nenasytných bude ronit slzy, ale společnost si oddechne. Strana bezskrupulózních zlodějů, kteří v zemi zprznili pojem pravicová politika, zdárně míří do pekel.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Nohava | úterý 1.3.2011 17:25 | karma článku: 36,49 | přečteno: 2423x