Modlete se, Alláh vám nadělí podporu.

Nepřizpůsobiví a agresivní se posunou ze střední Evropy do Anglie, z Balkánu do Beneluxu a zbytek na Pyreneje. Noví a podobní ze severu Afriky se nahrnou do Francie, z Blízkého východu do Německa a ostatní do Skandinávie. Trochu ochutit a globální a multikulturní Evropa je hotová. Ale k jídlu to není.

Stará dobrá Evropa se stala nejlepší adresou pro divoké hordy z východu. Mnoho staletí migrují po zeměkouli a hledají nejlepší místo pro svůj život. V zámoří mají svých starostí dost, tam už moc místa není a tak musí rychle zaplavit kontinent, dokud jsou evropané zblblí a mají tak nesmyslně měkké imigrační zákony. Zatím to jakžtakž jde, ale lidé už to prokoukli, čím dál víc jim vadí živit toto hejno nebezpečných kobylek, ale i když různí pseudodemokraté a ochránci všeho stále křičí, v mnoha zemích dostávají více a více sluchu ti, kteří tomuto zhoubnému bujebí chtějí učinit přítrž.

Oni ekonomičtí turisté chtějí všechno, ovšem nenabízejí vůbec nic. Mají v sobě své, pro nás mnohdy nepochopitelné zvyklosti a nemíní se jich vzdát. Nerespektují vůbec žádné normy a jediným zákonem je pro ně jejich styl a rada starších a kdo s nimi bezvýhradně nesouhlasí, tomu to dají tvrdě najevo. Mají odlišné kulturní, sociální i hygienické návyky a jejich přizpůsobivost místním, hostitelským podmínkám, je minimální. Svá práva znají dokonale, ale s povinnostmi je to podstatně horší. Ostatně asi na to hřeší, takže jediným kladem jejich nájezdů se může zdát osvěžení krve stárnoucí Evropy, ale svým stylem, o což nikdo nestojí. Mají li tito lidé ve znaku Alláha, je to kombinace smrtelná.

O toleranci této fanatické náboženské hordy svědčí i to, že když národní referendum ve Švýcarsku těsně zamítlo výstavbu nových minaretů v zemi, nebo když jinak muslimům velmi nakloněná Francie zakázala burky a šátky ve školách, strhl se po celém muslimském světě nenávistný pokřik. Ale že v Saudské Arábii jsou léta zakázány nejen křesťanské kostely, ale i jakékoliv odlišné náboženské symboly, že nevybíravým a krutým způsobem nakládají s jinověrci, to je v naprostém pořádku. Oni našeho Boha mohou zesměšňovat, my se o jejich nesmíme ani otřít. Máme se tedy skutečně na co těšit. Jestliže jsou pravdivá varování sociologů, že během několika desetiletí dojde k postupné islamizaci Evropy, je v zájmu zachování starých hodnot přemýšlet o životě na jiné panetě a tento trend všemožně podporovat.

Naši staří ateističtí nepřizpůsobiví jsou ale v pohodě. Jejich život se tomuto velice podobá a toto je jediný způsob přizpůsobivosti, jehož jsou schopni. Párkrát se pomodlit k neznámému bohu, to není taková dřina. Hlavně, že Alláh nadělí podporu.

Autor: Jiří Nohava | čtvrtek 11.3.2010 7:56 | karma článku: 17,72 | přečteno: 872x