Koalice je na p..u, byla ušita na gyndě.

Čerstvý pražský primátor, i přes nesouhlasný pískot na galerce, plamenně hovořil o šanci, jež by měl na radnici dostat. Jen o fousek služebně starší český premiér nechápe, jak mohou být občané tak neslušní a onu šanci mu odpírat.

O panu Svobodovi jsem si dosud myslel, že je slušný člověk. Jeho poslání lékaře porodníka, minulost beze skvrn a šéfování odborné komoře jej vyneslo v očích veřejnosti do oblak. Na rozdíl od kolegů lékařů angažovaných v politice, Sobotky, Šťastného a Béma, kteří mají kabáty za dobu své podivné činnosti řádně ušpiněné. Ovšem jen do září letošního roku, kdy účelově vlezl k nim do strany a stal se lídrem kandidátky. Po mnoha silných slovech, kdy tvrdil, že s minulými profláknutými ksichty spolupracovat nebude, sebereflexí a doktorským rozumem došel k závěru, že kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti. Nastala jakási kosmetická úprava kandidátky a vznikl kočkopes, jenž byl vhodný pouze pro h...o. Všichni minulí i současní křiváci mezi občanskými i sociálními demokraty se v duchu bolševického provolání spojili a vytvořili pakt o neútočení, jenž jim zajišťoval nerušené pokračování v lumpárnách na magistrátě, v čemž se v minulosti tolik osvědčili.

Pan docent a s ním i jeho partajní šéf se hrozně diví, že občané jsou netrpěliví a naštvaní a dávají jim to sežrat. Nedávná demonstrace je toho důkazem. Pánové, jste dosti vzdělaní na to, abyste věděli, že šance se donekonečna nedávají. Před lety jsme totiž stejná slova slyšívali od vašich partajních kolegů. Naposledy nás o svých kvalitách přesvědčil právě končící primátor a jeho boys. Vámi hájení lotři měli šancí už dost a naložili s nimi prachbídně. Vaše naivita a nestoudnost je zarážející. Myslíte si, že občané úplně ztratili paměť? Že budou stále jen držet zobáky a platit vaše zlodějiny? A jestliže je stále hájíte, jste stejní jako oni.

Ještě pořád nerozumíte?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Nohava | neděle 5.12.2010 9:49 | karma článku: 4,48 | přečteno: 419x