Béme, jste ubožák!

Toho hada nám byl čert dlužen. Poslanec Bém přivedl pojem arogance téměř k dokonalosti. Tento nepovedený klon v lecčems svého tatíčka zdatně dohání.

Včera měl v televizi sólo tento takydoktor, jenž se stal synonymem všeho špatného, co se za posledních osm let v hlavním městě přihodilo. Povoláním psychiatr, vyzáží a chováním psychopat a velmi, velmi negativní osobnost. Před léty jej sám jeho guru prezentoval jako korunního prince a svého potenciálního nástupce v čele státostrany. A pán nezklamal, mezi podobnými grázly se velmi rychle etabloval a doučil se všemu, co jej na fakultě nenaučili a co k životu mezi lumpy potřeboval. Za jeho podivného panování se stal pražský magistrát rejdištěm všelijakých podivných individuí, kde občanští a sociální demokraté ruku v ruce a bez jakékoliv kontroly začali hospodařit po svém.

Výsledky jejich  činnosti se jmenují Blanka, Opencard a tak podobně, což jsou případy všem jistě dosti povědomé a na které budeme ještě hodně dlouho doplácet. On je však o své pravdě přesvědčený a na téma minulosti odmítá s kýmkoli diskutovat. Dříve s pobaveným úsměvem kličkoval a kuse vysvětloval neodbytným novinářům jejich mylný názor, později mlčel a čím dál nervozněji a agresivněji odbýval jejich pochopitelné dotazy. Jeho konec na radnici byl vysvobození pro něho i pro všechny kolem.

Bohužel ale zůstal poslancem a tak své pracně nabyté zkušenosti uplatňuje na půdě parlamentu. Pokud tam tedy zrovna je, protože většinou se schůzí nezůčastňuje a pracovní dobu tráví neznámo kde. Na oprávněné dotazy, proč nechodí do práce ač bere plat, reaguje nevrle a podrážděně. Posledním jeho hrdinským výstupem bylo ono trapné televizní kličkování a vyhrožování zvídavé redaktorce.

Béme, svými činy a svým chováním jste se zařadil do zástupu bezcharakterních lumpů, kteří se podepsali pod současný neutěšený stav domácí politiky. Proto neděkujem, ale vypadněte!

Autor: Jiří Nohava | pondělí 7.3.2011 8:10 | karma článku: 24,02 | přečteno: 1778x