Babiši, čert si tě stejně najde.

Koronavirus mocně drtí českou populaci a vyhlídky jsou velmi nepříznivé. Skončil čas planých a populistických keců a nastává doba činů. Jenže ta doba měla přijít už dávno.

Na jaře jsme se  jako Češi prsili, jak jsme s virem vyčůrali a považovali se za premianty. I když byli nepochopitelně puštěni lyžaři do Alp a ti posloužili jako trojští koně. Nepoučili jsme se,a  po ustoupení prvního ataku nepochopitelně rozvolnili restrikce. Mysleli jsme si naivně, že ten prevít dostal strach a opustil svět. Leč opak je pravdou, ten prevít nejen nezmizel, ale nastoupil na novou zteč a ukazuje nám svoji moc a naší neschopnost.

Nechápu, jak asi přemýšlí pomazaní kolem Babiše, když toto všechno dopustili. Poslouchat veřejné mínění je jistě chválihodné, ale musíme si uvědomit, že značná část veřejnosti jsou lidé nemocní a ti by rozhodovat o zásadních věcech neměli. Lze to částečně praktikovat v době míru a prosperity, ale my jsme ve válce a tam by měli velet generálové, tzn. lékaři specialisté. A ne zpěváci a zubaři a už vůbec ne polovzdělaní estébáci.

Na jaře byl Babiš ve všech televizích non stop a denně jsme byli masírováni jeho egem a zásluhami o zdraví národa. Myslel si, že je nejchytřejší, ale není tomu tak, je blbý, jak slovenské rohačky a stále to dokazuje. Letní rozvolnění restrikcí a totálně zpackaný podzim je trestným činem, za což by měli být viníci potrestáni, Babiše nevyjímaje. Proč se třeba mocní dohodnou na nějakém opatření, ale to bude platit až za týden, nechápu. Jde totiž o dny a hodiny, ale ve štábu jsou asi ztráty plánované.

Babiš už několik let škodí této zemi. Lže, krade a podvádí, ostatně jako všichni komunisté, před nimiž pravidelně na Hlasu Ameriky  léta varovali. Leč marně, protože jsme si jednoho takováho pustili do kuchyně, on nám ji zdatně vykrádá a teď nás ještě bez skrupulí vydá napospas záhubě. A nejstrašlivější je, že mu k tomu spousta okradených ještě tleská.

Neposlouchejte prosím přechytřelé lidi, kteří bagatelizují nebezpečí. Až si zubař Šmucler dodělá atestaci z virologie a epidemiologie, bude moci radit, dřív ne. Stejně, jako mu třeba doc. Maďar nebude radit, jak vytrhnout osmičku vpravo dole. A hlavně už nikdy neposlouchejte bezcharakterní a všehoschopné gaunery, kterým jde jen o vlastní prospěch.

Babiš už konečně dostal z něčeho strach. Jeho kniha hříchů je naplněná a peklo jeho průhonickou adresu dobře zná. Tak snad někdy, až budou vládnout osvícení, zase bude líp.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Nohava | pátek 9.10.2020 11:25 | karma článku: 44,75 | přečteno: 8301x