Ano, soudruzi, všichni jste zrádci!

Definitivně musí skončit doba hájení komunistů a podobných zrůd. Je v zájmu velké většiny s nimi tvrdě zúčtovat, po jejich, po bolševicku. 

Hájení započal adorovaný zrádce, jeden z nich, jehož už spravedlnost, sic ne světská, dostihla. To on a po něm další podobní se svým neblahým vlivem dosadili ke korytům všechny ty gaunery . Díky jeho morální vyspělosti byla země vydána napospas tisícům bezcharakterních lumpů, kteří začali úřadovat dle svého svědomí a dopadlo to tak, jak si soudruzi přáli. Třicet let po protikomunistické revoluci je země za vlády komunistů totálně zplundrovaná a na všech důležitých židlích sedí komunisti.

A k tomu ten zpropadený virus, který mají na svědomí zase komunisti. Ale českým  bolševikům prokázal medvědí službu. Odhalil totiž jejich absolutní neschopnost a absenci jakýchkoliv lidských vlastností. Ukázala se zrůdná bezcharakternost všech zainteresovaných, kterým vůbec nejde o blaho a zdraví spoluobčanů, ale jen a pouze o jejich vlastní pochybné zájmy a zisky.

Měli bychom si dobře pamatovat, jak se kdo choval v té zlé době. Protože to snad nepotrvá věčně a nezničí nám to paměť. Aby se naši potomci za nás nemuseli stydět.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Nohava | středa 30.12.2020 6:51 | karma článku: 22,35 | přečteno: 818x