Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

16. 9. 2012 23:32
Nezlobte se, vy všichni řešitele

prohibice v Česku. Tato záležitost je celkem jednoznačně selhánim státní správy , od nejvyššího úředníka , tozn.

premiéra , až po toho nejposlednějšího na okrese.Proč to tvrdím? zcela jednoznačně neplnili a neplni svoje povinnosti jak celní správa, živnostenské úřady, policie a další úřady, které mají na starosti kontrolní činnost. Kdyby zcela nepravidelně prováděli namátkové kontroly, tak jak se mají dělat a vyvozovali ze zjištěných nedostatků závěry a

ne dělat tytyty, ještě jednou a pak zase ještě jednou, to je pro srandu. Kdyby výrobci a prodejci věděli, že se může v nečekaný okamžik objevit nějaká kontrola, která zjištěné nedostatky postihuje a pokud možno hned na místě potrestá,

tak by si nedovolili toto, co se u nás děje. Zavřít prodejnu, odebrat licenci , kontrolovat dodržování technologie výroby , to by si každý rozmyslel, jestli mu stojí za to podvádět a krást.Já mám pocit, že metylová kauza přišla vládě strašně vhod.

0 0
možnosti
JN

j.neuman

17. 9. 2012 10:31
Re: Nezlobte se, vy všichni řešitele

ano, tak by to mělo být. Jednoznačně je tam zabití z nedbalosti a každý prodejce si musel být vědom, že prodával alkohol nejistého původu, trest mezi 15 - 25 lety na tvrdo by měl být minimální adekvátní odpověď. Konfiskace veškerého majetku je logická, jako náhrada škody.

Naše socialistická vláda to vyřeší ale takto: Prodejci jedovatého alkoholu dostanou tři roky a odsedí si rok a půl ve vazbě a bude to vyřešeno (trest asi jako za namalování tykadel na plakáty ODS). Organizátory nedostanou, neboť je dlouhodobě známo, že jsou to údajně členové jedné vládní strany a občas prý i poslanci (viz. S. Slonková). Malí obchodníci či restauratéři zkrachují, ti schopnější si naleznou kanály na černý trh.

Mimochodem, problémy začaly v okamžiku, kdy byla radikálně zvýšena spotřební daň na alkohol a EU (která jinak kontroluje i úhel banánů) povolila používání methylu ve směsích do ostřikovačů.

0 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

15. 9. 2012 17:46
Vládní tvrdolíni. Plošný zákaz tvrdýho chlastu je pouhý trik

Termín, "Pravá bolševická vláda", který autor použil, je na výsost výstižný. Proto karmuji bez výhrady.R^

Nechci zbytečně zabíhat k provařeným vládám v nedávné minulosti, ale faktem je, že současná vládní garnitura jen potvrzujje tragickou skutečnost, že vyškolený blábola Nečas a podobně tak i další jeho poskokové, jsou pouhými loutkami v rukách zákulisní, postbolševicko-estébácké mafie.Ti budou přemítat a studovat jen postupy a metody, jak s ostatními "vydrbat", jak je oblbnout, zmanipulovat a ovládat. Bezohlední, bezcharakterní a bezcitní grázlové.Rv

Co bude dál? To si musí přebrat sami občané tohoto, veřejně podváděného a okrádáného státu. Ještě je čas!!

1 0
možnosti
JH

boubinek4

15. 9. 2012 16:06
Tak jste si tady soudruzi

zanotovali jak jsou všichni špatní a za vás bylo fajn. Skuteční bolševníci, kteří tady plundrovali 40 let a hlavně způsobili morální rozklad společnosti se zatím tetelej, že zrníčka co zaseli,  z hlavy českého obyčejného člověka jen tak někdo nevymýtí:-/

1 0
možnosti
ZS

Archis

15. 9. 2012 17:26
Re: Tak jste si tady soudruzi

ty jseš vůl

0 0
možnosti
SB

dr toopee

15. 9. 2012 11:33
je to tak jak píšete

a jestli popadá - a že popadá - ještě tak 10 dalších, WHO CARES? poprvé podesáté posté - chlast je rizikovej podnik. a - btw - cca polovina z obětí byly typy jako "šedesátiletý muž nebo třiašedesátiletá žena, kteří si během dne natankovali min. 5-6 panáků tvrdého" - prostě to riskli a neklaplo to, no a co? je nehoráznost od státní garnitury zavádět plošnou prohibici, namísto rychlého prošetření kauzy. a s těch mediálních fňuků "nelíbí se mi to ale musí to být" se mi už taky začíná dělat zle - - ovčani by se nejradši nechali zavřít do ohrady a chlastali odstředěné euromlíko

0 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

15. 9. 2012 17:22
Re: je to tak jak píšete

U tvýho velitele Matějky je ti těsno, že lezeš sem, na slušný blog?:-P Vrať se k pánečkovi a nezamlžuj tady.

1 0
možnosti
JN

j.neuman

15. 9. 2012 10:10
Nemám čas reagovat na všechny příspěvky

tak jen závěrem. Plošný zákaz čehokoliv jako reakce na nelegální chování jednotlivce je bolševický (komunistický) přístup a na tom trvám. Sám tvrdý alkohol nepiji a celkem mně je jedno jestli se prodává či ne ale celková prohibice nevyřeší vůbec nic. Ten kdo má závadový alkohol to prodá někde pod rukou tomu, kdo to prostě nevydrží a navíc tajně. Kdo o tom neví, krám zavře a lahve prodá až se prohibice zruší.

Takže je to jenom projev totálního zoufalství vlády, která evidentně neví co dělat. Navíc historicky je zřejmé, že prohibice prohloubí černý trh, k jeho využívání se teď donutí i ti poctiví živnostníci, kteří ho zatím nevyužívali, udělají si kontakty a můžeme čekat více problémů do minulosti. Je bohužel naprostá hloupost si myslet, že v tomto státě bude někdo něco respektovat, to stačilo si včera projít hospody.

Víra v to, že všemocná vláda ochrání kohokoliv svými zákazy či příkazy je zcela v rozporu s pohledem liberála či člověka který vyznává osobní svobody.

2 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

15. 9. 2012 17:18
Re: Nemám čas reagovat na všechny příspěvky

R^ Tato vláda je propadák a následky nesmyslných opatření a tragických omylů se projeví zanedlouho v plné síle, pokud se lidi nevzpamatují a nepostaví se. Doufat v lepší zítřky a přitom nic nedělat proti zlu, se nevyplácí.

0 0
možnosti
JN

j.neuman

15. 9. 2012 9:50
Bylo veselé se podívat večer do hospod

Na prohibici se veselo připíjelo naprosto všude :-)

0 0
možnosti
BZK

bakula z Kladna

15. 9. 2012 9:25
To je hrozné, kam až nás ta "pravice" přivedla.

Volná ruka trhu zaúřadovala, zrušili se "bolševické" normy a kontroly, vše je podřízeno prachům a obrovské dani z chlastu a nemocnice namají ani lék, protože je pro obyčejný lidi drahý. A do toho bývalej komouš a uliční tajemník KSČ z Mladé Boleslavi se svou žlučovitou nenávistí uráží autora článku.

Za článek karma.

3 0
možnosti
B

bofums

15. 9. 2012 9:14
Nevím, co je veselého

na Vašem " žertovném  povídání ", ale  v každém případě jde o zneužití fotografie!! V jednom z minulých

blogů  totiž tuto fotografii / asi z mladších slavných let/ uveřejnil jakýsi pan Huml- a Vy jste ji zneužil!!

Máte jeho svolení k použití osobní fotočky? Asi ne!! Jinak Váš blog, v němž  pančujete své " myšlenky"

se žlučovitou nenávistí, POCHválí  pouze lidé rozhledu páně absoluta!   Je mi líto, karma není!Rv

0 0
možnosti
JN

j.neuman

15. 9. 2012 9:48
Re: Nevím, co je veselého

Ano, to je běžný způsob reakce v tomto státě, můžete mně zažalovat. Fotografie je z veřejného serveru ateo.cz  a pan SNB Huml si může jít stěžovat na hl. Nádraží

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

15. 9. 2012 8:18
Ak je Váš problém to

že Vám niekto na nejaký čas odtrhol panáka od huby, tak to mi je Vás ľúto. :-P

3 0
možnosti
C

cezetista

15. 9. 2012 8:10
stačí nadpis

socialističtí hlupáci, nemůžou chlastat. Smůla co. Budete střízliví na vaše zlodějiny

1 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
Rád hledím do dáli ale někdy kvůli tomu nevidím krásu blízko sebe. Mám rád volnost za kormidlem či na lyžích, ale zároveň se cítím být silně vázán na rodnou půdu. A hlavně naivně a marně doufám, že rozum vyhraje nad hloupostí (alespoň tedy někdy).

hit counter

Seznam rubrik