Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

16. 9. 2012 23:32
Nezlobte se, vy všichni řešitele

prohibice v Česku. Tato záležitost je celkem jednoznačně selhánim státní správy , od nejvyššího úředníka , tozn.

premiéra , až po toho nejposlednějšího na okrese.Proč to tvrdím? zcela jednoznačně neplnili a neplni svoje povinnosti jak celní správa, živnostenské úřady, policie a další úřady, které mají na starosti kontrolní činnost. Kdyby zcela nepravidelně prováděli namátkové kontroly, tak jak se mají dělat a vyvozovali ze zjištěných nedostatků závěry a

ne dělat tytyty, ještě jednou a pak zase ještě jednou, to je pro srandu. Kdyby výrobci a prodejci věděli, že se může v nečekaný okamžik objevit nějaká kontrola, která zjištěné nedostatky postihuje a pokud možno hned na místě potrestá,

tak by si nedovolili toto, co se u nás děje. Zavřít prodejnu, odebrat licenci , kontrolovat dodržování technologie výroby , to by si každý rozmyslel, jestli mu stojí za to podvádět a krást.Já mám pocit, že metylová kauza přišla vládě strašně vhod.

0 0
možnosti
JN

j.neuman

17. 9. 2012 10:31
Re: Nezlobte se, vy všichni řešitele

ano, tak by to mělo být. Jednoznačně je tam zabití z nedbalosti a každý prodejce si musel být vědom, že prodával alkohol nejistého původu, trest mezi 15 - 25 lety na tvrdo by měl být minimální adekvátní odpověď. Konfiskace veškerého majetku je logická, jako náhrada škody.

Naše socialistická vláda to vyřeší ale takto: Prodejci jedovatého alkoholu dostanou tři roky a odsedí si rok a půl ve vazbě a bude to vyřešeno (trest asi jako za namalování tykadel na plakáty ODS). Organizátory nedostanou, neboť je dlouhodobě známo, že jsou to údajně členové jedné vládní strany a občas prý i poslanci (viz. S. Slonková). Malí obchodníci či restauratéři zkrachují, ti schopnější si naleznou kanály na černý trh.

Mimochodem, problémy začaly v okamžiku, kdy byla radikálně zvýšena spotřební daň na alkohol a EU (která jinak kontroluje i úhel banánů) povolila používání methylu ve směsích do ostřikovačů.

0 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

15. 9. 2012 17:46
Vládní tvrdolíni. Plošný zákaz tvrdýho chlastu je pouhý trik

Termín, "Pravá bolševická vláda", který autor použil, je na výsost výstižný. Proto karmuji bez výhrady.R^

Nechci zbytečně zabíhat k provařeným vládám v nedávné minulosti, ale faktem je, že současná vládní garnitura jen potvrzujje tragickou skutečnost, že vyškolený blábola Nečas a podobně tak i další jeho poskokové, jsou pouhými loutkami v rukách zákulisní, postbolševicko-estébácké mafie.Ti budou přemítat a studovat jen postupy a metody, jak s ostatními "vydrbat", jak je oblbnout, zmanipulovat a ovládat. Bezohlední, bezcharakterní a bezcitní grázlové.Rv

Co bude dál? To si musí přebrat sami občané tohoto, veřejně podváděného a okrádáného státu. Ještě je čas!!

1 0
možnosti
JH

boubinek4

15. 9. 2012 16:06
Tak jste si tady soudruzi

zanotovali jak jsou všichni špatní a za vás bylo fajn. Skuteční bolševníci, kteří tady plundrovali 40 let a hlavně způsobili morální rozklad společnosti se zatím tetelej, že zrníčka co zaseli,  z hlavy českého obyčejného člověka jen tak někdo nevymýtí:-/

1 0
možnosti
ZS

Archis

15. 9. 2012 17:26
Re: Tak jste si tady soudruzi

ty jseš vůl

0 0
možnosti
SB

dr toopee

15. 9. 2012 11:33
je to tak jak píšete

a jestli popadá - a že popadá - ještě tak 10 dalších, WHO CARES? poprvé podesáté posté - chlast je rizikovej podnik. a - btw - cca polovina z obětí byly typy jako "šedesátiletý muž nebo třiašedesátiletá žena, kteří si během dne natankovali min. 5-6 panáků tvrdého" - prostě to riskli a neklaplo to, no a co? je nehoráznost od státní garnitury zavádět plošnou prohibici, namísto rychlého prošetření kauzy. a s těch mediálních fňuků "nelíbí se mi to ale musí to být" se mi už taky začíná dělat zle - - ovčani by se nejradši nechali zavřít do ohrady a chlastali odstředěné euromlíko

0 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

15. 9. 2012 17:22
Re: je to tak jak píšete

U tvýho velitele Matějky je ti těsno, že lezeš sem, na slušný blog?:-P Vrať se k pánečkovi a nezamlžuj tady.

1 0
možnosti
JN

j.neuman

15. 9. 2012 10:10
Nemám čas reagovat na všechny příspěvky

tak jen závěrem. Plošný zákaz čehokoliv jako reakce na nelegální chování jednotlivce je bolševický (komunistický) přístup a na tom trvám. Sám tvrdý alkohol nepiji a celkem mně je jedno jestli se prodává či ne ale celková prohibice nevyřeší vůbec nic. Ten kdo má závadový alkohol to prodá někde pod rukou tomu, kdo to prostě nevydrží a navíc tajně. Kdo o tom neví, krám zavře a lahve prodá až se prohibice zruší.

Takže je to jenom projev totálního zoufalství vlády, která evidentně neví co dělat. Navíc historicky je zřejmé, že prohibice prohloubí černý trh, k jeho využívání se teď donutí i ti poctiví živnostníci, kteří ho zatím nevyužívali, udělají si kontakty a můžeme čekat více problémů do minulosti. Je bohužel naprostá hloupost si myslet, že v tomto státě bude někdo něco respektovat, to stačilo si včera projít hospody.

Víra v to, že všemocná vláda ochrání kohokoliv svými zákazy či příkazy je zcela v rozporu s pohledem liberála či člověka který vyznává osobní svobody.

2 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

15. 9. 2012 17:18
Re: Nemám čas reagovat na všechny příspěvky

R^ Tato vláda je propadák a následky nesmyslných opatření a tragických omylů se projeví zanedlouho v plné síle, pokud se lidi nevzpamatují a nepostaví se. Doufat v lepší zítřky a přitom nic nedělat proti zlu, se nevyplácí.

0 0
možnosti
JN

j.neuman

15. 9. 2012 9:50
Bylo veselé se podívat večer do hospod

Na prohibici se veselo připíjelo naprosto všude :-)

0 0
možnosti
BZK

bakula z Kladna

15. 9. 2012 9:25
To je hrozné, kam až nás ta "pravice" přivedla.

Volná ruka trhu zaúřadovala, zrušili se "bolševické" normy a kontroly, vše je podřízeno prachům a obrovské dani z chlastu a nemocnice namají ani lék, protože je pro obyčejný lidi drahý. A do toho bývalej komouš a uliční tajemník KSČ z Mladé Boleslavi se svou žlučovitou nenávistí uráží autora článku.

Za článek karma.

3 0
možnosti
B

bofums

15. 9. 2012 9:14
Nevím, co je veselého

na Vašem " žertovném  povídání ", ale  v každém případě jde o zneužití fotografie!! V jednom z minulých

blogů  totiž tuto fotografii / asi z mladších slavných let/ uveřejnil jakýsi pan Huml- a Vy jste ji zneužil!!

Máte jeho svolení k použití osobní fotočky? Asi ne!! Jinak Váš blog, v němž  pančujete své " myšlenky"

se žlučovitou nenávistí, POCHválí  pouze lidé rozhledu páně absoluta!   Je mi líto, karma není!Rv

0 0
možnosti
JN

j.neuman

15. 9. 2012 9:48
Re: Nevím, co je veselého

Ano, to je běžný způsob reakce v tomto státě, můžete mně zažalovat. Fotografie je z veřejného serveru ateo.cz  a pan SNB Huml si může jít stěžovat na hl. Nádraží

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

15. 9. 2012 8:18
Ak je Váš problém to

že Vám niekto na nejaký čas odtrhol panáka od huby, tak to mi je Vás ľúto. :-P

3 0
možnosti
C

cezetista

15. 9. 2012 8:10
stačí nadpis

socialističtí hlupáci, nemůžou chlastat. Smůla co. Budete střízliví na vaše zlodějiny

1 0
možnosti