Jak se zbavit lidí s obezitou?

K napsaní článku na téma obezita mě doslova vyprovokovalo jedno video a diskuze pod ním na portalu videacesky. Za reklamu ne třeba děkovat.

Hodně lidí si myslí a je přesvědčena, že za obezitu můžou jídla z fástfoodu jako třeba McDonald, KFC a Burger King. Já do těchto řetězců chodím často a dokonce se tam i vždy nacpu k prasknutí (většinou, tak za 200,-) a tlustý vůbec nejsem. Postavu mám tak akorát atletickou a normální. Je to také tím, že dost sportuji. Za obezitu tedy nemůže fástfood, ale nedostatek pohybu a špatně načasovaná strava.

Tlustí lidé mě štvou už jen tím, jak chodí po ulici a každý se jim musí vyhýbat. Tím jak se rychle zpotí a smrdí v MHD, na ulicích i v místnostech a to hlavně v létě. Oni a i někteří doktoři dokonce tvrdí, že je to nemoc, ale to že je někdo hnusný prase a celý den se cpe, není nemoc. Je to jenom debilita. Přitom by se obezitě dalo velmi snadno zabránit. Alespoň u dětí. Stačilo by, aby na povinných lékařských kontrolách v případě prokázání nadváhy, posílala doktorka do odtučňovacích táborů, které by byly povinné.

U dospělích by to bylo složitější, protože si můžou o svém životě rozhodovat sami a tak by chodili pouze k doktorce a ta by jim dala jenom doporučení, jít do tohoto tábora. Bylo by na nich ať se rozhodnou jestli chtějí žít zdravě nebo umřít sami. Samozřejmě pokud by chtěli zůstat tlustí, tak by se museli smířit s několika fakty, které by byli povinné. Například: v autobuse by si museli zakoupit dva lístky, v letadle dvě letenky atd.

Stejně nikdy nepochopím, že to někomu vůbec nevadí být tlustej. Vždyť takové ženy jsou pak pany až do 30 let nebo i déle, protože žádnej normální chlap o ně neprojeví zájem. Já jsem měl na ZŠ hodně tlustých spolužaček a ani s jednou se nikdo nebavil. Zajímavé je také to, jak obezita ovlivňuje psychiku. Ještě jsem nepotkal tlusťošku, které by byla příjemná na jednání a komunikaci, což bude řejmě kvůli komplexům, které mají kvůli obezitě.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Neubert | středa 25.5.2011 19:00 | karma článku: 9,17 | přečteno: 1661x
  • Další články autora

Jan Neubert

Drahý výlet v Praze 2

27.9.2011 v 18:10 | Karma: 8,31

Jan Neubert

Jak nás vykořisťují Slováci?

20.7.2011 v 20:00 | Karma: 12,00

Jan Neubert

Socky jsou do ulic

16.6.2011 v 16:15 | Karma: 10,26

Jan Neubert

Romské a Asijszké menšiny

22.4.2011 v 20:54 | Karma: 29,40