Jde do Tuhého, taváryšči!

Lež se vrací na svůj předlistopadový piedestal. Beze studu lže již tolik politických a státních činitelů, že se lež stává normativem. Budiž to důkazem tvrzení, že normálnost je určována většinou.

Dříve platívalo, že 100 krát vyřčená lež se stává pravdou. Dnes k tomu stačí vyřknout lež v záři mediálních reflektorů jen jednou, aby lež byla povýšena na pravdu a odpůrci lži poníženy na choromyslné ubožáčky.
Měli jsme tu křišťálového strýce Vika s igelitovou taškou, agenta KATO, co by vám mezi očima prodal Gripeny, a samozřejmě Popstar mezi lháři, Krále Cunta, bývalého komunistu, co se dokázal provolat za Žida nebo dokonce za Muslima, když se to hodilo. Dokonce i za studenta z Národní třídy roku '89, kde žádný masakr nebyl.
Bylo by velmi těžké vybrat si mezi těmi nejlepšími majstrštyky, ve kterých se hřejivé lidské lejno transformovalo v krystalickou perlu neomylné pravdy, byť by jakýkoliv soud rozhodl, že transformace se nezdařila a lejno zůstalo lejnem. (všechna lejna v textu bere, prosím, jako bonmot, to je normální)

Chyba lávky, pane Tuhý...
Quod licet Iovi, non licet bovi
Vzhledem k tomu, že se svým jednáním Zeman pasoval i na prezidenta policejního, je pan Tuhý nadbytečný a svou prokazatelnou lží online si podřízl suspendační větev.
Nezřídka padající ze stromu sebou strhne další větve ve snaze zachránit se.
V tomto případě by mohl pan Tuhý sebou v pádu vzít i Drama Queen.

Zase ta lživá podplacená média:

 

Autor: Jana Netolická | pátek 15.4.2016 13:12 | karma článku: 23,45 | přečteno: 1184x