Diskuse

Mám Covid

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jiří, přeji Vám brzké uzdravení. Máte naprostou pravdu- podzim úžasně voní a všechny ty nádherné palety barev, ve kterých je ukrytá krása přírodyR^

2 0
možnosti
Foto

Hlavně zdraví! A dokud máte humor, jste zdráv, i kdyby Vám bylo sebemizerněji! R^

0 0
možnosti
Foto

Vtipně napsaný R^. Přeju Vám, ať jste brzo zase jako rybička. Nebo delfín :)

1 0
možnosti
VM

V roušce se nedá zpívat.

0 0
možnosti
VT

Brzské uzdravení bez následků.To preji nejen Vám,ale vsem,které to postihlo.R^

0 0
možnosti
DP

Preji rychle uzdraveni ale hlavne, at Vam to nezanecha trvale nasledky. Jak je videt z Vaseho prikladu, tato nemoc muze postihnout kazdeho. V zemi kde ziji, na tuto nakazu zemrela jedna jinak zdrava zdravotni sestra kolem ctyriceti let. Jeden 28 lety sanitak, jinak amatersky sportovec, ktery pracoval v domove duchodcu, mel velmi tezky prubeh. Zrejme oba dostali hodne velkou davku viru, stalo se to na jare, kdy jeste nemeli ve zdravotnictvi a socialni peci dostatek ochrannych pomucek a oba meli nadmiru styku s nakazenymi. Poslouchal sem v radiu rozhovor s tim sanitakem, ktery si pobyl sedm tydnu v nemocnici, z toho dva tydny v bezvedomi a taky na ventilaci. I kdyz oba meli smulu s extremne velkou davkou viru, a dnes by se to uz nemelo stat, je na jedne strane potreba mit pred touto nakazou respekt a snazit se v ramci rozumnych moznosti dodrzovat preventivni opatreni, ale na druhe strane nepropadat panice ci hysterii.

0 0
možnosti
Foto

Je tu pár chlapů, co se tu pro mne prezentují jasně a normálně bez emočních špagàtů a obracení košil... a zkrátka jsou Spisovatelé, protože nějak nemaj zapotřebí lhát ani sobě a ani ostatním. Napíšou to jasně a dostanou mě. Vám se to povedlo dávno. A to, co jste napsal teď...někdy taky žasnu nad blbostmi a protichůdnostmi shora, ale od Vas tohle beru a čtu, nebo mám, proč to neříct, Vás ráda.:)

2 0
možnosti
Foto

No zkrátka...se uzdravte. A pište. Mnoho štěstíR^V

1 0
možnosti
JK

Píšete dobře, o tom není pochyb a přeji brzké uzdravení. Vzpomínám si, že mi asi dvakrát v životě bylo tak blbě, jak popisujete, ale že bych za takových okolností měl chuť a náladu něco psát, tak to ani omylem.

1 0
možnosti
Foto

J20a98n43a 27M67a78j24o77v56á

10. 10. 2020 10:23

Samozřejmě v prvé řadě rychlé uzdravení a nikdy neopakovanou noc na Marsu. Ani minutu na Marsu.

Ale i tak díky, že jste napsal. Že napsal někdo, kdo není ani jedna z jedné skupiny majitelů pravdy,že konečně čtu něco, co je tak nějak srovnané.

Hodně zdraví a dlouhou imunitu přeji. Z karantény. ;-)

5 0
možnosti
Foto

Nemoc Covid19 existuje, jen to není tak smrtelná epidemie, jak se nám někteří snaží podsunout. Protože jim ale uvěřili mnoho lidi, mohou si prakticky na nám zkoušet své zvrácené představy o ochraně společnosti.

2 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1333x
Jsem blogger. V roce 2015 vyšla novela Smrthaus, v roce 2020 kniha povídek a krátkých příběhů inspirovaná Facebook blogem - Přiznání taxikářů. Někdy je to humorný, někdy dojemný, ale vždycky je to lidský. Děje se toho na světě strašně moc, byla by škoda se o to nepodělit.

https://www.facebook.com/praguetaxidriver