Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D.i.a.n

4. 8. 2008 20:22
Pěkné

Tak hezky zpracovaný článek jsem už dlouho nečetl. Moc se mi líbí. Musím chválit. :-)     R^

0 0
možnosti
ZO

Zdeněk Oulehla

13. 7. 2008 12:02
Ten článek je skvělý,

je typické, že místní ekologové se k diskusi nedostavili. Jsou totiž trvale zaměstnání tématem "Klaus je vůl", to je pro jejich mozkové závity téma přístupnější. Pokud jde o opakování, kdyby byl zveřejněn tisíckrát, je to v tomto zblblém světě ještě málo. Bursík by ho měl mít za domácí úkol stokrát opsat a dát doma podepsat. Oni sice všichni vědí, že elektřinu nelze skladovat, ale o logických konsekvencích, které z toho vyplývají, slyšet nechtějí. Počítat v kWh místo v MW je přece tak snadné!

0 0
možnosti
RP

radim36

11. 7. 2008 1:28
Opakované zveřejňování článků.

Já myslím, že když už byl ten článek jednou na Neviditelném psovi  http://neviditelnypes.lidovky.cz/energetika-vichr-vitr-vetrik-vetricek-potize-foi-/p_ekonomika.asp?c=A080709_120654_p_ekonomika_wag

tady by už být nemusel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3028x
Autor je absolvent ČVUT, fakulty elektrotechnické, specializace jaderné elektrárny. Od ukončení studií v r. 1988 pracuje ve společnosti ČEZ a.s., jaderná elektrárna Temelín - v současné době jako manažer útvaru technika, Výstavba jaderných elektráren. Profesně se zabývá elektroenergetikou, zvláště jadernou energetikou. Ačkoliv je technicky vzdělán, zajímá se rovněž o historickou religionistiku (z pohledu ateisty) a cizí jazyky (angličtina, němčina, ruština, francouzština).