Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

K-D

28. 5. 2009 11:17
Je toho ještě víc

MŽP je propletené s rádobyekologickými organizacemi, do značné míry funguje jako jejich zdroj financí. Propojení ČSOP s bývalými členy STB je známé. Ekoteroristické organizace financované z ciziny (třeba Jihočeské matky) pracují proti našim zájmům. Problém je, jak pomoci těm slušným a odseparovat darebáky. O umělcích, jejich "znalostech" a charakteru si snad nikdo iluze dělat nemůže.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

24. 5. 2009 1:27
j@ck pro mne neni zadnou autoritou v zadne otazce zivota.

Jako diskutér je vicemene prumerny az podprumerny, spis ideolog nez praktik (viz jeho lži o V. K. že, v odborne literature nema zadne publikace ani citace, zadnou firmu nikdy neridil, kdyz byl premier, stat privedl malem ke krachu a nerealizoval jedinou pravicovou reformu). A v ostatnich oborech lidske cinnosti je jeste horsi, i kdyz se domiva, ze rozumi vsemu. Nechapu odkud se bere to jeho groteskni sebevedomi hadat se o vedeckych otazkach s jeho nulovym prirodovednym vzdelanim.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

23. 5. 2009 10:07
Tak si chce Klaus jako Kohl

zajistit trafiku až doslouží zájmům této země. Je normální,že si Lukoil tyto lidi vybírá.

0 0
možnosti
NB

j@ck

23. 5. 2009 10:02
vy jako reprezentant CEZu jste pri hodnoceni

Klause apriori neduveryhodny. Napojeni Klause na tuto firmu je vseobecne znamo.

http://ekonomika.idnes.cz/sef-cez-daruje-sto-milionu-skole-klause-mladsiho-fub-/ekonomika.asp?c=A070527_202146_ekonomika_zra

+

Livie Klausova ve spravni rade. To jsou jen fakta z medii. Radeji ani nebudu spekulovat o tom, co se do medii nedostalo.

0 0
možnosti
K

kion123123

23. 5. 2009 9:55
Karma

;-DR^!

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3028x
Autor je absolvent ČVUT, fakulty elektrotechnické, specializace jaderné elektrárny. Od ukončení studií v r. 1988 pracuje ve společnosti ČEZ a.s., jaderná elektrárna Temelín - v současné době jako manažer útvaru technika, Výstavba jaderných elektráren. Profesně se zabývá elektroenergetikou, zvláště jadernou energetikou. Ačkoliv je technicky vzdělán, zajímá se rovněž o historickou religionistiku (z pohledu ateisty) a cizí jazyky (angličtina, němčina, ruština, francouzština).