Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Karl Novak

2. 1. 2010 17:37
Moje rada zní: toho kdo se tím na MZV zabývá vyrazit !

Vyhodit a to tak,  že hned. Navždy mu znemožnit pracovat  pro náš stát. Zjistit kdo to schvaloval a postupovat podle bodu 1. Zjistit , kdo to navrhoval a opět postupovat podle bodu 1.

Následně zastavit veškeré penězovody do Afriky.

To  pomůže jak Africe, tak i nám zmírnit následky krize.

No a pak ještě zastavit veškeré dotace do větrných a fotovoltaických elektráren. S lidma, co se zabývají větrnými a fotovoltaickými elektrárnami postupovat podle bodu 1. Každý z nás může pomoci:  http://www.stopzdrazovani.cz/

 

0 0
možnosti
PN

Nejedlý

2. 1. 2010 18:16
Re: Moje rada zní: toho kdo se tím na MZV zabývá vyrazit !

Nemyslím si, že zrovna na MZV někdo osobně zodpovídá za konkrétní technické řešení konkrétního humanitárního projektu. Osobně vidím problémy v projektu a vlastní technické realizaci díla, než v humanitárním projektu jako takovém. Záměr provozovat kliniku a školu je rozhodně smysluplný.

A pokud se týká samotné humanitární pomoci, tak k tomu můžete přistupovat také tak, že vlastně zvyšujete odbyt zboží a pomáháte firmám z krize. V tomto případě se sice jednalo o výrobky firem z EU, nicméně jinde se třeba mohou podílet přímo české firmy.

0 0
možnosti
S

SantaKlaun

2. 1. 2010 15:29
.

Sice riskuji dukáty, ale můj názor je ten, že přinést jednadvacáte století mezi divochy prostě nejde. Oni si musí projít postupným vývojem, jakým si prošel náš civilizovaný svět a to se všemi klady i zápory tohoto vývoje. Pokud jím neprojdou, svého středověku se nezbaví. Veškeré humanitární apod. pomoci a akce jsou většinou pro tyto lidi naprosto zbytečné. Může se jim podat šroubovák, ale šroubovat už musí sami a oni o to většinou nestojí. Jsem proto proti jakémukoli umělému civilizování nezcivilizovatelného světa.

0 0
možnosti
PN

Nejedlý

2. 1. 2010 16:41
Re: .

Proč nevyužívat výhod technické civilizace, když jsou k dispozici? Ovšem naše pomoc musí začít tím, že jim dodáme a postavíme něco, co má šanci v místních podmínkách nějakou dobu rozumně fungovat. Jak je vidět z přikladu, supermoderní, ekologicky šetrná, bezemisní atd. FTV elektrárna nebyla zrovna ten správný šroubovák.

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

2. 1. 2010 14:13
jo, jo,

naši zelení magoři řádí i v Africe. To by to museli postavit někde na vojenské základně a mít to pod ozbrojeným dohledem 24 hodin.

0 0
možnosti
PC

Poslední Czarnian

2. 1. 2010 14:26
Re: jo, jo,

To nejde, máš v tom návrhu moc politicky nekorektních slov. Zkus z toho nějak vynechat to "vojenskou" a "ozbrojený". Takhle by to přes greenpiss neprošlo.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

2. 1. 2010 14:03
.

R^

0 0
možnosti
MP

Muf Puf

2. 1. 2010 12:25
Demagogu!!!

Copak Vy nevíte, že důležité je utratit peníze na zelenou energii a né zkoumat, jestli je to ekonoické nebo funkční!?;-)

0 0
možnosti
BH

BoboHml

2. 1. 2010 12:31
Re: Demagogu!!!

;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3028x
Autor je absolvent ČVUT, fakulty elektrotechnické, specializace jaderné elektrárny. Od ukončení studií v r. 1988 pracuje ve společnosti ČEZ a.s., jaderná elektrárna Temelín - v současné době jako manažer útvaru technika, Výstavba jaderných elektráren. Profesně se zabývá elektroenergetikou, zvláště jadernou energetikou. Ačkoliv je technicky vzdělán, zajímá se rovněž o historickou religionistiku (z pohledu ateisty) a cizí jazyky (angličtina, němčina, ruština, francouzština).