Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pacific

21. 3. 2009 18:30
Zdroje

V soucasnosti je jedinym moznym, technicky resitelnym system zalozeny na spolehlivych, centralnich zdrojich poskutujici dostatek energie. Ostatni zdroje, at uz je nazyvame jakkoliv, jsou zatim stale jen doplnkem, jez by se mely rozvijet a jen budoucnost ukaze, zda-li se jedna jen o slepou vyvojovou vetev.

0 0
možnosti
K

K-D

21. 3. 2009 16:26
Ten projekt mi připomíná

středoškolské soutěže z mého mládí. Studenti se něco naučili, oponent jim vysvětlil reálnost nebo nereálnost řešení, všichni se pobavili a nikomu to neuškodilo.

Tady si ale někdo hraje za naše peníze, nikdo mu nevysvětlí, že je úplně mimo a výsledek se bude dogmaticky používat jako vhodné řešení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3028x
Autor je absolvent ČVUT, fakulty elektrotechnické, specializace jaderné elektrárny. Od ukončení studií v r. 1988 pracuje ve společnosti ČEZ a.s., jaderná elektrárna Temelín - v současné době jako manažer útvaru technika, Výstavba jaderných elektráren. Profesně se zabývá elektroenergetikou, zvláště jadernou energetikou. Ačkoliv je technicky vzdělán, zajímá se rovněž o historickou religionistiku (z pohledu ateisty) a cizí jazyky (angličtina, němčina, ruština, francouzština).