Už jděte do hajzlu

Prezident, vláda, parlament. Tak zvané elity jsou v Čechách nejhorší svoločí. Co je drží pohromadě? Obyčejná lidská připosranost a jejich bezskrupulóznost.

 

V demokratické společnosti by měli ve státních funkcích být pouze vážené osobnosti. U nás je to přesně naopak. Čím větší grázl, tím větší funkce. Bylo by až k smíchu, kdyby to nebylo k pláči, že se častují nejvyšší st. zástupci a soudci titulama jako justiční mafie. Nejvyšší političtí činitelé titulama státní mafie. Kdo tu ve skutečnosti vládne?

 Mafiáni se jen dozvědí, že by mohl být stíhán někdo, kdo by mohl mluvit a už jsou tu výhrůžky jako, dej od toho ruce pryč nebo ty jsi na policii skončil. A to se pamatuji i na případy, kdy vysoký policejní vyšetřovatel opravdu skončil. Jeden dokonce skončil tak, že se podřezal a zastřelil, a pak se pověsil. Ten musel mít nahnáno!

 Jen se mafiáni dozví, že by mohl být jmenován neúplatný st. zástupce a okamžitě je odvolán ministr spravedlnosti. Prezident, zloděj a korupčník, který dává milosti zlodějům a mafiánům to okamžitě podepíše. Jako podepsal milost kamarádce Livie, korupčnici Benešové nebo mafiánovi Malinovi. Že se neozve nyní? Když vypluli odposlechy Bém-Janoušek, byl okamžitě ve střehu, aby nevyplulo i na něj něco.

 Běžte se podívat do Popoviček, jak je ten mafián nemocen. Každý den se svým audi S8 vyjíždí kvůli kšeftům z domova. A když ne s audi, tak s Ferrari nebo Lamborghini se kterými si jezdí zajezdit do Německa. A z oněch ukradených peněz má Malinová Porsche carrera, dcera Bentleye a syn BMW X6 a dohromady sídlo za 1OO milionů a další čtyři baráky v ulici, restauraci v Praze a hotel v Popovičkách. To se to podniká.

Nečasova protikorupční vláda už musela vyhodit za korupci polovinu ministrů a vládne s tou Peakou nelegálně, protože já si nepamatuji, že by ve volbách někdo volil Lidem. Ti neexistovali, tak jak mohou být ve vládě.

V parlamentu je to samý trestanec, Ctrl C doktor, a jeden vedle druhého podvodník, který zneužívá náhrady k jiným účelům, nežli byly určeny. Lidé, vzpamatujte se už konečně a vypráskejte to odtamtud! Vždyť ta špína si za naše peníze žije přímo královsky. Jak dlouho je chcete ještě živit?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vítězslav Nedbalý | sobota 30.6.2012 10:33 | karma článku: 39,72 | přečteno: 2949x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47

Vítězslav Nedbalý

Rozpusťte sněmovnu !!!

16.7.2013 v 13:53 | Karma: 29,32