Stalo se něco divného

Mafiána zadrží Policie a namísto toho, aby konala, čeká až si obvolá své známé.Policisté poslouchají, jak do telefonu evidentně překrucuje situaci, když tvrdí, že paní do něj nacouvala a nezasáhne a telefon mu nesebere. To je opravdu něco divného.

Přesto si ovšem myslím, že to pochybení může být k něčemu dobré a Policie ho může částečně napravit.

Za prvé tím, že potrestá všechny policisty co nekonali, jak jim to ukládá zákon, nebo dokonce konali protizákonně. To je v moci Policie.

Za druhé tím, že vyšetří precizně nejen kauzu nabourání onoho mafiána, ke které má dost důkazů ve výpovědích svědků, nebo v záznamech kamerového systému, ale i komu a proč volal. Je zde důvodné podezření, že se snažil ze svého úmyslného činu se nějak vyvinit. Dost možná díky tomu, že byl ožralý nebo zfetovaný dodá více relevantních informací, než kdyby střízlivěl na cele bez mobilu. To je také v moci Policie.

V moci státních žalobců je vypracování kvalitní obžaloby, na základě které, soud bude moci nad tímto gaunerem vynést spravedlivý trest. Pokud budou od Policie kvalitní podklady neměl by to být problém.

Pokud se toto podaří jsem si jist, že veřejnost pochybení Policie omluví a Policie si alespoň trochu vylepší řádně pošramocenou pověst.

Autor: Vítězslav Nedbalý | úterý 27.3.2012 15:38 | karma článku: 25,53 | přečteno: 1134x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47

Vítězslav Nedbalý

Rozpusťte sněmovnu !!!

16.7.2013 v 13:53 | Karma: 29,32