Rozpusťte sněmovnu !!!

Pokud jste takoví demokraté, jak hlásáte na vše strany, tak vás vyzývám, ROZPUSŤTE SNĚMOVNU !Pane Schwarnzerbergu.Máte pravdu, když říkáte, že i NSDAP v roce 1933 a KSČ v roce 1948 nastoupili k moci a neporušili při tom ústavu. Umožnili jim to ale nekompetentní politici, kteří ani nepochopili, která bije. Vy s Kalouskem, Drábkem,Nečasem a PANI´Peak, jste původci toho marasmu, který zde panuje.Zeman jen využívá vaší neschopnosti se demokraticky domluvit na rozpuštění sněmovny, jelikož zločincům nelze dát možnost dál vládnout.

A o tom, že nám vládli zločinci je přesvědčeno 90% obyvatel této země. Rozpusťte se, jak jste deklarovali, a zabraňte posilování moci Zemana. Opětovná nominace komunistického soudce Sváčka na post ústavního soudce není nic jiného, než test ohebnosti senátu. Nominace některých členů Rusnokovy vlády, například Fischera, Tomana. Cienčaly,Žáka a dalších je testem toho, zda dodržíte deklarované rozpuštění sněmovny v případě, že bude navržena vláda "úředníků,odborníků".

Nemáte pravdu a lžete národu, že máte 101 hlasů poslanců v poslanecké sněmovně. Máte pouze 101 hlasů korupčníků, kriminálníků a natolik zdiskreditovaných politiků, že už jste měli skončit dávno.A to, že vás gaunerů je 101 a stmelují vás vaše hypotéky, dluhy a další závazky nás, občany tohoto státu, nezajímá. Kvůli tomu jsme vás nevolili.

Není ani pravdou to, že jste byli zvoleni na 4 roky. Vy jste svůj mandát ztratili v okamžiku, kdy jste začali porušovat programové prohlášení a začali jste vládnout se stranou LIDEM, která neprošla volbami a jimž jste zaplatili bůhví čím. Minimálně, ale posty ve vládě a sněmovně. To je výsledek vaší protikorupční vlády.Je to přesně naopak. Jsme to MY VOLIČI, kteří máme právo, pokud nás zradíte a neplníte co jste slíbili vás vypráskat z těch postů kdykoliv. Ty máte pouze propůjčeny, abyste plnili naší vůli.

O náhlém zbohatnutí paní Peak, která má z ničeho nic 50 000 000 se není třeba ani rozepisovat. Peníze na korupci jste vždy měli a máte, o čemž blábolila i ožralá Kočí. Kalousek nám dá 120 000 000 milionů, když roztrhneme VV. To je jediné co vám vždy šlo. Korumpovat, korumpovat a ještě jednou korumpovat.

Mimo to ještě odírat lidi na daních, aby jste měli na vaše nehorázné platy nebo čím platit milenkám. Ekonomiku jste skoro zadusili. Když už ale podpoříte za naše peníze rozvoj čehokoliv, hned alespoň třetinu z toho ukradnete.

Jak jste spravovali ten stát, když po ulicích pobíhají neoznačení svalovci s pendrekama a mlátějí nespokojené ženy, invalidy na vozíčkách a lidi, kteří se nechtějí smířit s tím, že si budou platit své loupežníky? Jak jste spravovali stát, že nyní nějací úřadové dělají z invalidů úředně zdravé osoby a odebírají jim podpory. Lékaři to určitě nejsou, byť pracují pod hlavičkou LPK. A co je demokratického na tom, že při schvalování největší loupeže v historii jste používali metody korupce,vydírání,neštítili jste se ani kriminálníků. Všechno dobré, jen když to budí zdání demokratičnosti.

I toto jsou věci, za které vás historie bude soudit. Byť by jste měli sebelepší úmysl, nelze ho prosazovat zločinnými způsoby.

Autor: Vítězslav Nedbalý | úterý 16.7.2013 13:53 | karma článku: 29,32 | přečteno: 901x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47

Vítězslav Nedbalý

ODS kontra Táňa Fischerová

12.1.2013 v 22:48 | Karma: 39,84