Divný stát

Žijeme v divném státě. Ve státě, kde zločincům novináři říkají lobisti. Ve státě, kde soudí mafie. Ve státě, jehož president krade v přímém přenosu. Ve státě, který ovládají veksláci (lobisté), zloději (tuneláři nebo odkláněči), a dost možná i vrazi (viz Mrázek, Lhotský a jiní).

Při sledování případu Janoušek se nestačím divit. Člověk, který ožralý nabourá, a ženu, která se ho snaží zastavit bezohledně přejede a skoro zabije, neskončí na záchytce a poté ve vazbě! Tento člověk, přes to, že se snažil uprchnout aniž by poskytl zraněné pomoc, je propuštěn, aby si mohl obstarat alibi nebo uprchnout jako Krejčíř a jiní. A novináři o tomto zločinci píší jako o lobistovi a bojí se ho označit za zločince, aby se na ně náhodou pan Janoušek nezlobil. A já se ptám? Co jiného je taková zrůda než zločinec.

A co jiného než zločinci jsou politici a úředníci, kteří tomuto státu ukradli již více jak 1 500 miliard Kč.

A co jiného jsou lidé, kteří mají v popisu práce to stíhat a oni místo toho to kryjí. Zatím beztrestně.

Toto není demokracie, jak se nám snaží různí lidé v různých médiích namluvit. Tomuto se dá říci kleptokracie a proto se nelze divit různým výzvám, které s tímto tady chtějí zamést a protagonisty této"demokracie" tvrdě ztrestat. Co jiného s tímto svinstvem udělat?!

Z různých odposlechů se dá zcela přesvědčivě odvodit, co za gangstery tu vládne. A to je jen kapka v moři co unikne ven a nestačí se to zamést pod koberec, jak se říká.A nejedná se v žádném případě jen o Víta Bártu. Je zcela zřejmé, kdo vládne třeba v Praze, která má obrovský rozpočet.Tito lidé jako Janoušek,Bém,Hrdlička,Hulínský,Kočka a mnoho dalších ze všech politických stran nejsou v žádném případě lobisté a podnikatelé. V civilizovaných zemích jim říkají mafiáni a snaží se různá taková zločinná společenství potírat. U nás v divné zemi, ale ten nejvyšší se mračí, že se to dostává na veřejnost. Nemračí se, že se to děje. On totiž špinavé peníze nezná.

Ti, co by měli býti nejkompetentnější k tomu tyto věci řešit, si říkají protikorupční vláda a nedělají nic.Jak nám řekl novinář Spurný v Hyde parku ze 14 zákonů Evropské unie namířených proti korupci, praní špinavých peněz atd.,vláda ratifikovala už celý jeden.

Prostě žijeme v divném státě.

Autor: Vítězslav Nedbalý | sobota 24.3.2012 1:50 | karma článku: 44,35 | přečteno: 4980x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47

Vítězslav Nedbalý

Rozpusťte sněmovnu !!!

16.7.2013 v 13:53 | Karma: 29,32