Divný stát II

Parlamentní kabaret. Policejní demokracie. Totální devastace morálky. Bulvární show na parlamentní půdě. Kriminálníci již odsouzení s potencionálními kriminálníky čekající obvinění a odsouzení vydávají jednoho ze svého středu policejní a justiční mafii.

Tvrdá práce sněmovnyNedbalý

Již jednou jsem zde psal o tom, že žijeme v divném státě. Ve státě, kde president je zloděj. Ve státě, kde media manipulují s občany, jako za bolševika, pouze daleko sofistikovaněji. Ve státě, kde předsedkyně parlamentu, bez mrknutí oka, vydá poslance trestnímu stíhání a do vazby bez jakéhokoliv prostudování kauzy a poradě s ústavními právníky, zda je vše podle zákona a na druhé straně člověk, který zfetovaný nebo ožralý, se pokusí zabít jiného, si vesele telefonuje a snaží se vytvářet si alibi, jelikož mu v tom policie nezabránila.

Aniž bych chtěl jakýmkoliv způsobem činit advokáta panu poslanci Rathovi, zaráží mě od samého počátku štvanice médií na jeho osobu. A nyní, když se dozvídám další okolnosti této kauzy, jsem naprosto přesvědčen, že bylo jednáno protiústavně. Již od samého podání v Brně osobou velice blízkou panu Kubicemu, sepsáním tohoto podání náměstkem nejvyššího státního zástupce a porušením zákona o místní příslušnosti tím, že věc předal dozorovat státní zástupkyni mimo územní příslušnost, zatčení a rozhodnutí předsedkyně parlamentu během minuty o vydání do vazby, na mě nemůže působit jinak, nežli tak, že vše bylo předem připraveno. A dokonce, že o tom paní Němcová věděla. Toto vypadá na sofistikovaný plán ODS, jak poškodit ČSSD před volbami a snížit jim preference. O tom, že pan Kubice je, odborník není sporu. Už se osvědčil, spolu s Langrem jednou.

Řízené úniky odposlechů a jejich vysvětlování psychology, politology, zglajchšaltovanými novináři, zprofanovanými politiky a na straně druhé zastrašenými politiky, na které se hned vytahují věci, jako že, vy jste také rozhodovali o konírnách a lázních za Evropské peníze je opravdu ve stylu STB.

To vše je jen vytváření virtuální reality, že je zde právní stát a vše se děje podle zákona padni komu padni. Ve skutečnosti zde vládnou zločinci, kteří ovládají společnost různými strachy a kteří na svoji činnost kradou miliardy z našich peněz v rozpočtech, jak státu, tak v krajích a obcích.

Já jsem ochoten věřit tomu, že pan poslanec Rath žádný úplatek nepřijal a byly to peníze pro stranu na volby. Jako Vondrovo ProMoPro, Drobilova kauza, Dolejšova kauza a další. Zločinnost toho jednání je zřejmá, jako je zřejmé, že to dělají všichni. Proto mě nezatmí mozek paní Němcová, která sedí v nejvyšších orgánech ODS a státu, žádnými řečmi. Ona je součást tohoto“ divného spolčení“ 20 let už od dob Lájoše Bácse. A jsem přesvědčen, že i o jejím vydání spravedlnosti se jednou bude jednat.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vítězslav Nedbalý | úterý 5.6.2012 20:21 | karma článku: 23,73 | přečteno: 1137x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47

Vítězslav Nedbalý

Rozpusťte sněmovnu !!!

16.7.2013 v 13:53 | Karma: 29,32