Expert varuje před mutací aneb vhodné akademické téma v reálném životě zcela nepoužitelné

To nejdůležitější zaznělo až na úplném konci rozhovoru .....že většina populace tu nemoc již prodělala a ani o tom neví.. 

Úvodem děkuji panu imunologovi i jeho souputníkům z té skupiny zakomplexovaných "odborníků" za informaci o nebezpečí číhající v podobě indické mutace. Hned zalezu na dva, nebo dobrovolně raději na šest týdnu do sklepa. Jo a preventivně navrhuji, testovat děti každou přestávku. 

Leta byli zalezlí ve vyzkumaku a zabyvali se chripkou. Ted tady je histericka chripka a vsichni ti, dosud nedoceneni sklizeji ovce.

Na tomto rozhovoru je krásně vidět ta odtrženost zcela neužitečných teoretiků z výzkumáků od reality všedního života. Takhle nemůžeme fungovat i když přijde jakákoliv mutace. Zkrátka proto, že dojdou prachy a lidem trpělivost. Měli jsme rok na to, aby tihle "eksperti" navrhli jak fungovat s kovidem. Jejich plán po roce je "všechno a všechny zavřít". Po skončení téhle "pandémije" bude čas se zamyslet zda potřebujeme tolik zcela zbytečných lemplů, kteří když dojde na lámání chleba jsou nám ve výsledku úplně k ničemu.

Baví tyhle apokalyptické řeči ještě někoho? Už více jak půl roku děti a rekreační sportovci nemohou normálně cvičit a sportovat. Nelze chodit do sauny regenerovat - přičemž tyhle dvě věci jsou z pohledu imunity daleko důležitější než sedět furt doma na gauči! Kvůli těmto expertům je tu potenciálně rizikových mnohem víc!

Zajímalo by mě, jak dlouho ještě bude trvat, než veřejnost pochopí, že tato parta a celý Menzies jsou nebezpeční zl*****, jejichž experimenty se zdravím populace draze zaplatíme.

Civilizace která není schopna nést riziko skončí. Nulové riziko je iluze, nic takového neexistuje.
Suma sumárum: Trefná hodnocení čtenářské obce nezklamala.
 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Nebřenský | pondělí 3.5.2021 0:55 | karma článku: 25,50 | přečteno: 619x