Dějiny se letos opakují: měsíc po měsící a ve zmateném pořadí

Únor a březen jdou krásně napasovat  na významné dějinné události. Pro následující měsíce je tento možný scénář dalšího vývoje. Míra nákazy i nepokojů bude kolísat na základě  sanitární uvědomělosti a zodpovědnosti lidu.

1) Několikanásobný vítězný únor sanitárně zodpovědného Lidu, Strany a Vlády (dále viz zkratka LSV) nejprve nad ústavou posléze nad živnostníky a maloobchodem...
2) Březnová okupace hranic okresů, začátek protektorátu

 Co asi přijde dále..
3) Provede z podzemního bunkru obleženého mutanty náš Vůdce, Strana a Vláda (VSV) verdikt soumraku bohů nad národem? Nebo vůdcova sebevražda?
Opuštění domu ( posléze i otevření okna) povoleno pouze s AG testem ne starším než 48 hodin?
4) Květnové povstání, atentát, nebo jen jemné druhé pražské vyoknění? Konkrétní vývoj záleží na bdělostí a připravenosti LSV a rozhodnosti VSV. Ale zabrání to případnému červencovému drsnému prvnímu pražské vyoknění jako odpověď na červnové zahánění neposlušných do koncentračních táborů a cejchování pro dosud neočkované?
5) Srpnová Invaze dalších mutací šířících se  pouhým pohledem a myšlenkou?  následovat by mohl příkaz povinného klopení zraku v dohledu druhých lidí, nakonec ho bude nutné podpořit příkazem naprostého zahalování obličejů. Následně zákaz myšlení podpořený nařízeným vymýváním mozků skrze povinné mantrování chvalozpěvů na VSV 5x denně. 
6) Zářijový Mnichov: Sanitárně vyspělejší režim našeho souseda už dále nepřipustí blízkost země s výskytem nebezpečných mutací. Tento březnový saský nápad očkovací bariéry v pohraničí s ČR je třeba dále rozvinout. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-covid-koronavirus-treti-vlna.A210311_083345_zahranicni_bro 
7) Takže následuje říjnové  obsazení pohraničí za účelem vytvoření bezmutantní zóny a posléze humanitární akce bundeswehru ve zbytku protektorátu na pomoc s důkladným obkličováním katastrů na všech lesních cestách.
Škoda že revoluce vychází až na listopad, nebo naopak 1620?
Zkuste doplnit vlastní nápady například v promyšlenosti obětavé koordinace LSV a VSV nebo v dojemnosti humanitární zahraniční pomoci.
Každopádně pro leden a prosinec mě nenapadají žádná velká výročí- střed zimy zřejmě  nebývá vhodným obdobím pro významné dějinné události.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Nebřenský | úterý 23.3.2021 11:36 | karma článku: 5,79 | přečteno: 184x