Reakce na článek paní Bostlové

jsem mediální zástupce pana Zdeňka Bakaly. Dovolte, abych se vyjádřil k článku „S volebním hnutím PRO!Kraj - nejkratší cestou ke zkáze“ http://bostlova.blog.idnes.cz/c/291576/S-volebnim-hnutim-PROKraj-nejkratsi-cestou-ke-zkaze.html

Nechci s Vámi polemizovat o Vašich názorech a hodnoceních, se kterými nesouhlasím, ale na které samozřejmě máte své nezadatelné právo. Musím se však ostře ohradit proti nepravdivým údajům, které o mém klientovi uvádíte.

Ve svém článku jste zveřejnila následující text:

„Hlavním tématem hnutí PRO!Kraj je protikorupční boj. Ve světle současných aktivit v ČR nic nového pod sluncem. Vždyť i superkmotr Bakala má „protikorupční“ organizaci, „Bílou lilii“. Ptáte se, proč uvádím zrovna uhlobarona Bakalu, toho kabalistu a nepřítele všeho českého (viz kupř. OKD a byty OKD), ježto pro nejvlivnější americké finanční kruhy naši zemi rabuje a vysává už víc než dvacet let! Nezmiňuji ho náhodou, přátelé. Ježto právě Bakala za aktivitami PRO!Kraje stojí! (Není ani divu. Vždyť přece právě v Ústeckém kraji se těží uhlí.) Loutky kandidující na jejich kandidátce, kromě dvou, o tom houby vědí. Ani vědět nechtějí. Ti mají dost na tom, že mohou svou kandidaturou zvyšovat svá vlastní ega vlastní sebeprezentací a na tiskovkách a předvolebních akcích balamutit lidi „protikorupčním bojem“. Platícím a za nitě z pozadí tahajícím Bakalovým loutkářům jsou však k smíchu.“

            Výše uvedené informace se nezakládají na pravdě a v souladu s Kodexem blogera iDNES.cz, část Nezávislost blogera a obsah blogů Vás žádám o zveřejnění následující reakce:

„Hrubě urážlivá tvrzení, která zazněla na adresu Zdeňka Bakaly na tomto blogu, jsou lživá a nezakládají se na pravdě. Jejich autorka není schopna doložit jejich pravdivost jediným důkazem či věcným argumentem. Zdeněk Bakala hnutí PRO!Kraj nepodporuje, nemá s ním nic společného a odmítá být součástí předvolebního boje Strany demokratické obnovy, kterou paní Bostlová zastupuje. Zdeněk Bakala ani jakákoliv společnost, ve které má majetkový podíl,  také netěží v Ústeckém kraji uhlí ani jakoukoliv jinou surovinu.

Pavel Kočiš, mediální zástupce Zdeňka Bakaly“

Autor: názory komentáře | neděle 14.10.2012 20:30 | karma článku: 11,60 | přečteno: 1817x