ODS se v Brně totálně zbláznila

Tak nevím, co na to říct, ale dohoda mezi ODS a ČSSD na brněnském magistrátu se mi jeví jako druhý pokus ODS o sebevraždu na Jižní Moravě. Jakoby nestačilo, že se konzervativci pachtovali se socialisty na kraji, a krutě na to doplatili, tak teď si dávají repete na brněnské radnici.

Nebudu se zde sáhodlouze rozepisovat, pouze bych rád znal pravé důvody tak zvané velké koalice mezi ČSSD a ODS na brněnském magistrátu. Chápejte, jako volič bych nad tím mohl mávnout rukou a říct "tak pánové, příště se na vás mohu vykašlat, když hlas pro vás = hlas pro socialisty", jenže jako členovi ODS mi vadí, když musím odpovídat na otázky pravicově smýšlejících kolegů, kamarádů, známých, sousedů "co tam v té straně blbnete?" Jak mám vysvětlovat svému okolí, co to ti pánové tam nahoře dělají? Bohužel jiná odpověď než "jooo, to víte, koryto je koryto a na běžné lidi se kašle", mě prostě nenapadá.  Co to má, do psí pr... (jak by řekl Zděnda Pohlreich) znamenat? S povděkem jsem přijal fakt, že se do čela ODS dostal Petr Nečas, kterému jeho snahu o očištění ODS od "kmotrů" věřím a věřím tomu, že chce ODS vrátit k hodnotám a ideálům, na kterých kdysi stála. Ale takovíto brněnští hajzlíci Nečasovo úsilí s úspěchem maří. Bohužel se nejedná jen o Brno, podívejme se, co se děje v Praze, v Ostravě nebo dokonce v Českých Budějovicích!!!

Chtěl bych proto závěrem vyzvat všechny řadové členy ODS, kterým není jedno, jak je s touto stranou některými jejími představiteli zacházeno, pojďme se ozvat a jasně se od spolupráce s ČSSD distancujme.

P.S.: Omlouvám se tímto panu Kotzianovi (a zároveň si sypu kýbl popela na hlavu), kterého jsem v původní verzi tohoto článku obvinil z toho, že během několika dní zcela přehodnotil svůj postoj vůči případné koalici s ČSSD. Bohužel mi v tu chvíli chyběla informace o tom, že on jako jeden z mála tuto variantu nepodpořil. Budiž mu to přičteno ke cti.

Autor: Petr Musil | úterý 2.11.2010 22:40 | karma článku: 24,27 | přečteno: 1535x
  • Další články autora

Petr Musil

Chamraď na dálnicích

29.6.2009 v 10:17 | Karma: 26,95