Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PGS

pgjed

3. 11. 2010 14:38
Hlupáci zvolili darebáky, tak čemu se divit?!

Proč v Brně existuje souručenství ODS a socdem? Kolik je rozpočet města? A kolik se z něho rozděluje na (ne)veřejné zakázky? A kdo se z nich má dobře? Když si odpovíte věcně a střízlivě na tyto otázky budete mít odpověď na to, proč se domluvila ODS a socdem. A k tomu si přidejte stěhování vlakového nádraží, jako věc, která je na spadnutí a opět spousta zakázek, kšefty s pozemky atd. atd. atd..

Volit po dvacetiletých zkušenostech v Brně ODS, nebo socdem opravdu může jenom naprostý hlupák a ignorant, který si nepamatuje obezličky a čachry kolem viodáren, tepláren... Bohužel hlupáků a ignorantů je v Brně naprostá většina. Dobře vám  Brňákům i nám dojíždějícím tak. Pěkně si to vyžereme. Už jsme si to sice vyžrali mockrát, ale opakování... Dokud se neprobereme.

0 0
možnosti
F

flavy

3. 11. 2010 12:20
Koalice ODS a ČSSD byla v Praze vždycky,:)

jenom to teď musí zveřejnit. Bohužel máte pravdu v tom, že to bude pro voliče ODS zlomový moment a svůj hlas příště dají v jakýchkoliv volbách TOP09.

Nevím, jak je to v jiných městech, ale v Praze o žádný programový průnik nejde:) – viz. níže v diskuzi.

Prostě je několik majitelů Prahy, to jsou ti, kteří si každý rok rozdělí 50 mld. rozpočet Prahy prostřednictvím veřejných zakázek a zároveň provozují své podnikatelské aktivity v katastru města a tito majitelé Prahy podporují své lidi v orgánech města a městských částí. Ať volby dopadnou jakkoliv, ať se objeví nový kandidát s obrovskými preferencemi, vždycky se nakonec v zastupitelstvech objeví ti samí lidé…..Až v příštích volbách drtivě zvítězí TOP09, tak tam budou zase ti samí lidé, ale v dresu TOP09. Volby v Praze nic na chodu města a hospodaření města nemění. Jsou zbytečné.

V Brně je to snad jinak???

0 0
možnosti
PR

pá_ja

3. 11. 2010 10:40
Vždycky

jsou prachy až na prvním místě!

Nic jiného v tom nehledejte, nevolil jsem ani jednou z těch zmiňovaných sran ael bohužel....

Aspoň, že ti pomatenci zelení tam už nebudou a rudochů ubylo!

Alespoń něco.......... 

0 0
možnosti
UC

emersonskej

3. 11. 2010 10:31
Inu doufám

... že ODS v následujících volbách voliči tenhle podraz řádně spočítají. Už v těch současných dostala jasný signál odklonem voličské přízně a jak vidno to nestačilo...

0 0
možnosti
JB

hendrixx

3. 11. 2010 8:56
"v každém městě má ODS svého Kotziana"

Kotzianovi křivdíte. Pokud vím, do poslední chvíle prosazoval koalici s topkou a lidovcema, která by měla na radnici většinu, Byl ale přehlasován starými strukturami, které už vědí, jak je velká koalice výhodná a co všechno z toho pro ně může kápnout.

0 0
možnosti
MI

Xavon

3. 11. 2010 6:08
nezbláznila

Autore, nezbláznila. Naopak asi poprvé ve své historii projevila zdravý rozum. Zblázněním by bylo, kdyby se po vzoru momentálního guru Nečase spojila se všehoschopnou topnuladevítkou a jinými obskurními partičkami.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

3. 11. 2010 8:38
Re: nezbláznila

takze na volice kaslem, jo? ani vam moc nevadi, ze pravicovi volici jsou stale vice na ods nastvani, ze? jen abyste se nedivil, az ta "obskurni" particka zaujme dominantni pozici na pravici a ods se bude ocitat na hranici volitelnosti...

0 0
možnosti

Dr No

3. 11. 2010 2:07
Pravé důvody jsou jasné -

zástupci obou stran už mají bohaté praktické zkušenosti v převádění erárních peněz do vlastních kapes, takže je pro ně výhodnější v této oblasti spolupracovat a ne zaučovat znovu nějaké amatéry ...

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

2. 11. 2010 23:40
s.Musile o některé špičkové soudruhy jsme přišli jen proto,

že v době vlády jim podobným, jistí dnešní uvědomělí modroneobolševíčtí soudruzi-->;-€Rv bohužel tahali ještě kačera na provázku...R^..              ...;-D;-D;-D;-D....R^ 

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

2. 11. 2010 23:41
Re: s.Musile o některé špičkové soudruhy jsme přišli jen proto,

jo jo, dobry, jeste neco?

0 0
možnosti

Stanislav Ševeček

2. 11. 2010 23:32
Nechejme city stranou

Volební výsledky ČSSD 19, ODS 14, TOP 9, ČSL 6, KSČaMor 4, Zelení 3 - celkem 55 zastupitelů a rozumná nadpoloviční "shoda" hlasů nad programem, který je nutno dohodnout, je 30 ... přání mít "pravicovou koalici" pak znamená sáhnout do pytlíku Melounů a mít čtyři partaje pro konsensus dnes a denně, s Anderem a Vlašínem! - je to bezpečné?

   Před ODS (druhé nejsilnější podle výsledků voleb) stojí riziko vyřazení ze hry a jiná koalice - například ČSSD +TOP + ČSL.

   Babo raď.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

2. 11. 2010 23:33
Re: Nechejme city stranou

lepsi jit se cti do  opozice, nez se drat k moci za kazdou cenu.... za 4 roky bude s ODS v brne zuctovano....

0 0
možnosti
MM

modra-sance

2. 11. 2010 23:19
Tak by mně zajímalo

proč mají být podle vás všude koalice s ČSSD špatné. Chápu to že v některých místech vám nevoní, mně se třebas nelíbí, že ČSSD přemýšlí o paktu s modrými zloději v Praze, ale tady jde o konkrétní město a konkrétní důvody. Nejsem schopen šmahem odsuzovat úplně vše, protože přece k tomu aby někdo opravil silnici nebo vyčistil kanály, ideologické spory jsou jen blbost. Jde o průnik LOKÁLNÍCH programů.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

2. 11. 2010 23:26
Re: Tak by mně zajímalo

trochu si protirecite, praha je take konkretni misto a konkretni duvody tam jiste take jsou, krome toho, praha ma jiste i kanalizace a silnice. jde prece o to, ze lide volili ods proto, protoze nechteli volit levici a ted se ods s levici klidne spoji, ackoli mela moznost vytvorit pravostredovou koalici s top a kdu-csl, navic mohla ods mit temer pohodlne primatorske kreslo. nehlede na to, ze podobny veletoc udelala jiz v roce 2008 po krajskych volbach....

0 0
možnosti