Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lubl

27. 11. 2009 15:44
Pro autora - Slovo dělá muže

Dobrý den, kdysi platilo, že SLOVO má hodnotu psaného. Pokud něco slíbím, tak to mám dodržet nebo snažit se dodržet (ne vždy to samozřejmě jde). Takoví lidé jsou stále vzácnější. Maradona u mne klesl dávno (byť byl špičkový fotbalista), Henry u mne klesl nyní (byť je špičkový fotbalista) a Vámi zmiňovaný Klaus právě díky svým výrokům u mne nikdy ani nestoupl (ale to ho jistě nemrzí). Ani za jednoho se nehodí dát ruku ... ne do ohně, ale ani do kouře.. Pojmy Čest a Morálka zatratila  slova Moc, Peníze, Násilí. Snad ne na vždycky.

Jinak Henry se píše s tvrdým (s měkkým jsem to nikdy neviděl) a "...viděli miliony kluků... " mne také docela vytáčí  - byť věřím , že jste to napsal správně a špatně to opsal ten kdo to uvedl sem na net...

S úctou         L. Bláha

0 0
možnosti

zdmueller

27. 11. 2009 17:06
Re: Pro autora - Slovo dělá muže

Děkuji za upozornění hodné pravého gentlemana. Nesrovnalosti v textu jsem odstranil. A pokud jsem Vám někdy něco slíbil, pak mne velice mrzí, že jsem to zapomněl splnit. Třeba není všem dnům konec. Jen mi, prosím, trochu pomožte oživit si paměť. Něco neurčitého tam je, leč je to vskutku ono?! 

0 0
možnosti

JaVi

27. 11. 2009 19:34
Re: Pro autora - Slovo dělá muže

Uff! Právě jsem se po čtyřdenním úsilí proklikal ke kýženým třem stům dukátů. Autorům projektu Dukáty bude zřejmě ganc egál, jak naklikám, hlavně když budou přístupy na IDnes.cz, usoudil jsem. A tak jsem všechna kliknutí věnoval blogu pana Mullera. Protože jeho texty jsou vskutku dobré!

Nu, pane Bláho, prošel jsem téměř celý autorův blog. A nevšiml jsem si, že by Vám pan Muller kdekoli cokoli sliboval. Dost možná, že jsem při té klika-tůře nebyl dostatečně pozorný. Pokud je však Váš příspěvek jen konstatováním, netýkajícím se slibů pana Mullera, pak proti němu nic nenamítám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik