Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AC

mamba álik

2. 12. 2009 12:23
Thierry Henry není padouch.

Děkuji za příspěvek, jen i když to bude znít nemile, dle mého soudu nudělal Henry nic tragického stejně jako Zidane při úderu hlavou.. Jsou to jen lidé a reagují. Máte pravdu jsou pod obrovským tlakem, ale věřte nebo ne všichni nejlepší fotbalisté světa používají při hře spoustu nepatrných faulů, štípanců loktů, které ixkrát ovlivnili stovky zápasů a nikdo o tom neví. Proč taky, patří to k tomu a všichni to tak berou. A ve sportu přeci platí pravidla a ta kontroluje rozhodčí. No a rozhodčí už tisíckrát pustili jasné ofsajdy a určitě né nechtěně apod. díky čemuž stovky fotbalistů nepostoupili, nevyhráli..... a jestli  není příkladem pro děti? Já myslím, že je to nezkazí, budou alespoň dle reakcí médií atd. pamatovat, že Henry neudělal nic dobrého. Fotbal není a nikdy nebyla hra andělíčků a taky nikdy nebude.

0 0
možnosti
LA

lukinoo

1. 12. 2009 18:41
krásný míč

Co to je za balon? Díky za info

0 0
možnosti
L

lubl

27. 11. 2009 15:44
Pro autora - Slovo dělá muže

Dobrý den, kdysi platilo, že SLOVO má hodnotu psaného. Pokud něco slíbím, tak to mám dodržet nebo snažit se dodržet (ne vždy to samozřejmě jde). Takoví lidé jsou stále vzácnější. Maradona u mne klesl dávno (byť byl špičkový fotbalista), Henry u mne klesl nyní (byť je špičkový fotbalista) a Vámi zmiňovaný Klaus právě díky svým výrokům u mne nikdy ani nestoupl (ale to ho jistě nemrzí). Ani za jednoho se nehodí dát ruku ... ne do ohně, ale ani do kouře.. Pojmy Čest a Morálka zatratila  slova Moc, Peníze, Násilí. Snad ne na vždycky.

Jinak Henry se píše s tvrdým (s měkkým jsem to nikdy neviděl) a "...viděli miliony kluků... " mne také docela vytáčí  - byť věřím , že jste to napsal správně a špatně to opsal ten kdo to uvedl sem na net...

S úctou         L. Bláha

0 0
možnosti
ZM

zdmueller

27. 11. 2009 17:06
Re: Pro autora - Slovo dělá muže

Děkuji za upozornění hodné pravého gentlemana. Nesrovnalosti v textu jsem odstranil. A pokud jsem Vám někdy něco slíbil, pak mne velice mrzí, že jsem to zapomněl splnit. Třeba není všem dnům konec. Jen mi, prosím, trochu pomožte oživit si paměť. Něco neurčitého tam je, leč je to vskutku ono?! 

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 11. 2009 5:22
Mnoho povyku pro nic.

Tak to ve sportu chodí. S tím nic nenaděláte. Holt rozhočí jsou omylní a někdy dokáží i záměrně ovlivnit výsledek - naše liga by o tom mohla vyprávět. Smiřte se s tím, že někdy holt postoupí ten šťastnější a nikoliv ten lepší. ;-D!! 

0 0
možnosti
B

basniklidu

25. 11. 2009 4:27
Takoveho mame prezidenta ?

Parta jeho přátel si jednou vzala na paškál Maradonu za gól rukou, který dal Angličanům na mistrovství světa v Mexiku. Všichni se shodli na tom, že se slavný hráč zachoval jako prevít. Ovšem jen do chvíle, než promluvil Klaus. „Jak ho můžete odsuzovat, když se mu podařilo obehrát i rozhodčího a klamání rozhodčího je součástí hry. Že ten gól padl, je potřeba vytknout rozhodčímu. Byla to jeho chyba, že ho neviděl“. A pak připomněl vlastní příklad, kdy v nějakém zápase ve volejbalu se při rozhodujícími míči dotkl nedovoleně sítě. Věděl o tom, všichni protihráči ho vyzývali, ať se přizná, rozhodčí si toho nevšiml, on se nepřiznal a zápas skončil výhrou jeho týmu. „Považuji to za normální a správné, kdybych se přiznal, tak jsme možná nevyhráli“, dodal.Rv

0 0
možnosti
PD

Petr1234

2. 12. 2009 15:13
Re: Takoveho mame prezidenta ?

1) vůbec nevíš jestli je tenhle příběh pravdivý.

2) v soutěžním utkání se ti ve volejbale přizná jen blázen.

0 0
možnosti
M

marek018

22. 11. 2009 18:02
Zajímavé!!!

vysvětlete mi,jaktože druhý nejčtenější článek má 885 a karmu 19,5 a vy máte za kratší dobu 4000?Takovou čtenost tu máte leda tak vy a pak ten článek toho redaktora z iDnesu,který má před 8000.Tadyty věci jsou pro mne opravdu nevysvětlitelná záhada..

Vyšší karmu pochopím,ta závisí na kvalitě,ale rozdíl 3000 ve čtenosti mi uniká;-)

0 0
možnosti
ZM

zdmueller

22. 11. 2009 18:47
Re: Zajímavé!!!

Je to jednoduché. Admini dali můj článek v pátek na vývěsku. Odtud vysoká čtenost. Věřte, že se za vysokými čísly sám nehoním. Když se pod mým článkem takové údaje objeví, uvádějí mne spíše do rozpaků a kladu si otázku, zda jsem něco nepřehnal.

0 0
možnosti
JC

Jaroslav Chudacek

21. 11. 2009 11:25
Připomínka a dotaz

Pěkný článek, téměř se vším v něm souhlasím.

Připomínka. Nešlo o nastřelenou rukou. Henry zahrál rukou vědomě, ladně si míč rukou nahrál na zem, aby jej mohl snadno přihrát spoluhráči.

Dodaz. Píšete, že Francouzi se stydí za to, jakým způsobem postoupili. Stydí se skutečně za tu hrou rukou, díky níž postoupili? Nebo se stydí za to, že to byla tak viditelná ruka (celý svět si to teď na interenetu může pouštět)? Styděli by se také, kdyby hra rukou nebyla televizí nahrána a diváci po celém světě by si to nemohli pouštět?

Francii, francouzštinu a Francouze mám rád a rád tam jezdím. Vím, že Francouzi někdy jsou, jak píšete, idealisti. Francouzi však nemají reputaci jako příliš čestní a poctiví lidé. Nestydí se jen proto, že Henryho hra rukou a nepoctivost je nahrána? Henry se nejprve z gólu radoval a až po utkání přiznal, že hrál rukou.

Anglické přísloví (které neschvaluji). Máme 10 přikázání ale nejdůlležitější je 11. přikázání: nenecháš se chytit. Henry si očividně nechal chytit.

0 0
možnosti
JC

Jaroslav Chudacek

21. 11. 2009 11:01
Thierry Henry

Proč píšete Thierry Henri, když jméno hráče se ve francouzštině a myslím ve všech jazycích, které používají latinku, píše Thierry Henry?

0 0
možnosti
ZM

zdmueller

22. 11. 2009 5:22
Re: Thierry Henry

Francouzi nejsou v zápisu jména jednotní. I když jsem se asi měl řídit většinovou zvyklostí, tedy Henry.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

21. 11. 2009 6:03
Palec dolů

Autor semlel spoustu věcí najednou a využil situace, kdy francouzský útočník zahrál evidentně rukou, i k útoku na prezidenta Klause. Opavdu hrůzné a podlé. Palec dolů,RvRv

0 0
možnosti
JC

Jaroslav Chudacek

21. 11. 2009 9:59
Re: Palec dolů

Copak nechápete - trochu přeženu - že vše souvisí se vším? Nepoctivost některých (možná mnoha) politiků, obchodníků, ... i "normálních lidí" se odráží ve špičkovém sportu. Jde přece o všeobecnou nemoc společnosti. Nepoctivost se vyskytovala vždy. Pamatuji si však, že ještě v 50. a 60. letech minulého století chování sportovců a čestnost spolu mnohem více souvisely než je tomu dnes. Sportovní chování tehdy znamenalo mimo jiné čestnost.

0 0
možnosti
JH

Kopakopa

21. 11. 2009 1:34
Co to proboha

tady všichni řeší?!

Běžte se podívat na zápas Horní proti Dolní v nejzastrčenější obci, běžte se podívat na utkání mladších žáků v čemkoliv - u všech, včetně rozhodčího, neuvidíte nic jiného než "fair-play"...

0 0
možnosti
JA

José Antonio

21. 11. 2009 8:06
Re: Co to proboha

Tohle někdo udělat při zápase Horní - Dolní, tak nemusí ani disciplinárka vynášet tresty, protože by to za ni udělali hráči přímo na hřišti. V nejnižších soutěžích se fackuje i za mnohem menší prohřešky.

0 0
možnosti