Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý ať si dělá co chce. Ať se třeba modlí k Bohu Krishna. Rozhodně ho to ale neopravňuje moralizovat a poučovat.

8 0
možnosti
TB

"strach z nepoznaného, předsudky k víře a předpokladu vůči národům" - to je narážka na to, že jsme si sem odmítli na rozdíl od "vyspělého západu" pozvat miliony Nigerijců a následně jsme je odmítli od nich převzít, když zjistili, že to zvaní byla hovadina?

Asi vás to překvapí, ale představte si, že i člověk v Praze občas nějakého toho cizince potká. Ačkoli vy si zřejmě myslíte, že na Staromáku kydáme hnůj v maštali.

8 0
možnosti
KH

Znam nekolik moslimek ktere si hlavu nezahaluji. Mam dojem ze jsou moslimske zeme kde to neni povinno.

0 0
možnosti
KH

Kdyz pred 5-10tisici lety koncila doba ledova zacly se kmeny lidi stehovat z jihu na sever, z vychodu na zapad. Dnes, kdyz konci narodnostni staty, se lide stehuji kam se jim zalibi, a kam/a odkud je to mozne. Mluvit o emigraci prestava mit smysl, stejne jako mluvit o statu kde je jedna rec, jedni lide, jedno nabozenstvi - uz jsme pomichani! Probihaji celosvetove volby kde volebni listky jsou nahrazeny podrazkama poutniku. Poutniku ze zemi nesvobody a mizerie...

0 0
možnosti
SD

Víte, jaký je rozdíl mezi vámi a kamarádkou v hidžábu? Když vy si ho zkusíte nosit a pak se rozhodnete, že už ho zase nosit nechcete, nikdo vám v tom nebrání. Ona tuto svobodu nemá.

13 0
možnosti
PB

Tak já jsem z toho pochopil, že jste byla hloupá, můžou za to Američani a ostatní Češi by se nad tím měli vážně zamyslet.

Docela nářez.

14 0
možnosti
Foto

Jsou zkratky různé. Vč. těch v chápání i ,,zařazování" jiných lidí. Nadpis autorčina blogu formou otázky na to zároveń i odpovídá

1 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 10,88
  • Průměrná čtenost 691x
Jsem, kdo jsem. 

Seznam rubrik