Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

také jsou zde zcela jiná přiřazení výkladů - tedy je to účelové hledání spojitosti a hledá se dokud se něco nenajde.. 

Těch zaručených konců světa už tady bylo...

2 0
možnosti
MM

Nejde o proroctví, ale o logické dopady současného vývoje. Je otázkou 20 - 30 let, kdy v Evropě bude válka.

1 1
možnosti
LJ

Mi se zdá, že je obtížné to srovnat s třetím Fatimským tajemstvím. Ještě existuje proroctví mnicha Paduánského (pokud to nekomolím). Česky ho vydal Josef Florián ve taré Říši spolu s Malchiášovým proroctvím někdy před sto lety. U toho mnicha Paduánského na Jana Pavla II. stojí "Ze země výtečné která rodí oddané Pánovo stádo", na Benedikta XVI "Bude církev spravovat v míru" a na posledního papeže tam je, že "za něho bude zničen Řím". Nemá text však po ruce, není to proto citováno přesně.

Jinak upozorňuji, že lidé se ve výkladu proroctví často mýlí. Například většina vykladačů Písma si Mesiáše představovala jako krále, který vyžene Římany. Na Ježíše jim to nesedělo.

0 0
možnosti
ZK

Z92d26e79n16a 45K10o88č57í

12. 2. 2013 17:57

No já bych to zase až tak DRAMATICKY NEVIDĚLA ;-)

2 0
možnosti
MM

Nejde o dramatičnost. Je otázkou 20 - 30 let (maximálně) kdy dojde v Evropě k válce. Jenže lidi viděj dopředu jen tak na rok, víc prostě nechtějí. Pokud mi chce někdo oponovat, ať se podívá na současné příčiny migrace v rámci Evropy, včetně její islamizace. Do deseti let tu budou masivní "lokální sociální" nepokoje. Jednou z hlavních příčin bude nedostatek vody na východě a jihu Evropy a na Balkáně a s tím související procesy. Německo za potlesku eurohujerů pokračuje v úsilí na ekonomické nadvládě Evropy. Řecko je EU dotováno jen proto, že jde o "nárazníkový" stát. Turecko má třetí nejvyspělejší a nejmodernější armádu na světě. Ale všichni se tváří, že se nic neděje. Než mi tu začněte přidávat minusy, tak si počtěte, co bylo příčinami krizí a následně válek. Jaký vývoj jim předcházel. Do roku 2050 bude v ČR 70 % ovyvatelstva "neproduktivních" (děti, studenti, důchodci, sociálně nepřízpusobiví). Lidi, to vám to ještě nedošlo?........................

2 1
možnosti
MK

Joseph Ratzinger si nezvolil jméno podle Benedicta z Nursie. To jen na okraj

3 0
možnosti
Foto

no, vidíte. A mně Polsko přijde na sever od Říma. Ale je pravda na východ od Avignonu.

2 0
možnosti
BD

Ona ta apokalypsa nemusí být vůbec nějaká katastrofa a boření měst. Jde o ztrátu vyjímečnosti Říma a Vatikánu. Nové energetické technologie,jejichž zavedení očekává celý svět, mohou značně změnit společenská zřízení. Církev dnešního typu ztratí význam a velká města budou vylidněna.A Vatikán ví, informace má a vědce také.A papež byl zajisté dobře informován.V

0 0
možnosti
AT

Otázkou je, jestli je tak přesné ono proroctví, nebo se někdo postará o to, aby přesné bylo. Konkrétně v tomto případě by to nebyl zase tak velký problém.

2 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik