Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

25. 3. 2009 12:35
ano vláda škodila

a ne jen vláda, ale i 90% parlamentu. Když pominu volební sliby, které nebyly jen nesplněním slibu, ale vysloveně lží už v okamžiku, kdy opustily ústa stran, tak jen chování jednotlivců, verbální vulgarita, gesta a pohrdavost lidmi v této zemi, už jen to je důvodem k odvolání, protože nemohu mít jen schopnosti (a ty nemá), ale i chování.To, zda za pádem jsou osobní animozity je věc druhá, nicméně i ty jsou důsledkem selhání politického a lidského, od vyhrůžek a vulgárních pomlouvačných e-mailů až po vyloučení ze strany.Takže ať jdou do háje, ale lautr všichni, nové volby jsou nutností a snad se lidi budou lépe kandidátům věnovat. Mimochodem, co si myslí unie, je mi naprosto fuk, ta ať si hlídá unijní politiky a do vnitřních věcí států jí není vůbec nic.

0 0
možnosti
P

pesimista

25. 3. 2009 12:36
Re: ano vláda škodila

i začínající politolog by měl vědět, že politika se dělala a bude dělat v posteli

0 0
možnosti
RR

rezjir

25. 3. 2009 12:33
milý autore

Vládu svrhl Bursík, protože zametl se Zubovou a Jakoubkovou. Opozice dělala jenom opozici. Paroubek nemohl tušit, co udělá Bursíkovo převálcování zelených žen.

0 0
možnosti
P

pesimista

25. 3. 2009 12:29
zase pltolog,

který plebs - tedy 99,9% národa považuje za blbce; jen tak dál, inteligentní špičky, dotáhnete to daleko

0 0
možnosti
S

Sampis

25. 3. 2009 12:31
Re: zase pltolog,

Ale no tak. Každý mladý muž má pocit, že vynalezl sex a sežral šalamounovo ...

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

25. 3. 2009 12:22
Vláda škodila

Zemi. Právem opozice je snaha takovou vládu odstranit. Zostuzen jsem nebyl včerejším hlasováním, ale vším, co vláda činila, od pozitivní či negativní motivace, shánění kompro, ovlivňování médií, vytváření justiční mafie. BTW, vemte si příklad z politologa Hubáčka, politolog, aby byl dobrý, musí být nestranný. Což vy nejste, bohužel.

0 0
možnosti
S

Sampis

25. 3. 2009 12:20
Máte tam pár sarkastických poznámek,

což je dobré znamení. Ale ... usmívat se ironicky nad vzděláním Paroubka a Ratha tedy ekonoma a felčara od nedostudovaného kecálisty (politologa) je poněkud sebeparodující.

Ten kdo dal moc zeleným poslankyním byl  Bursík. Jako student politologie byste měl chápat, že pokud někoho vyloučím ze strany, těžko s jeho hlasem mohu počítat. Tlustý je kapitola sama pro sebe. Nejen, že mu Topolánek přebral milenku, navíc ho nepřizval do vlády. No a nyní to dostal zpátky.

Ovšem jako student politologie byste se měl spíše ptát, co si Kikina upytlíkoval s ekonomem na jejich sjezdu. Jakou roli v celé šaškárně hraje vznik nové strany z okolí Kikiny. Co je důvod, že vláda je svržena v době krize? Jaké výhody z toho mohou kynout socanům?  Všichni pravičáci se tu utěšují, že pro socany je tato situace nevýhodná. Asi mají pravdu, proč tedy do toho socialisti šli?

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1344x
Student magisterského oboru Politologie na Institutu politologických studií FSV UK v Praze, absolvent bakalářského studijního programu Politologie na Katedře politologie a mezinárodních vztahů FF ZČU v Plzni. Konzervativec a realista.