Vyjádření pana Topolánka na adresu církví je šokující a odporné

Předseda ODS v rozhovoru pro velmi obskurní časopis urazil nevídaným způsobem církev a církevní společenství.Učinil tak způsobem, který jej diskvalifikuje pro seriozní debatu.Topolánek se svým vyjádřením dlaždiče, hodí tak do nejpokleslejší hospody, kterou si dovedu představit.

ODS má na čele usvědčeného hulváta, který si nevidí na špičku nosu.Jeho skandální výroky na adresu církve, mne velmi pobouřily a znechutily.Předseda konzervativní strany vydává rozhovory, jejímž obsahem je naprosto hulvátským způsobem očernit církev a její církevní život.

Mirek Topolánek je hotový detonátor pod ODS jako celkem, jeho nabubřelost již nezná mezí a zasahuje , svými výroky, do citlivé církevní sféry.

Intelektuální kapacita Topolánka je blízká absolutní nule, je to nula a prázdný vagon, který vydává nejvíce hluku.

Předseda Paroubek nemusí nic činit, a vítězství mu Topolánek nese na zlatém podnose.Je prazvláštní, že kdysi tak mocná, kvalifikovaná strana je vedena ubohým stylem rádobybodrého Valacha Topolánka.

Jsem přesvědčen, že totální fiasko ODS v květnových volbách povede k deratizaci od Topoloborečků a jejich politického stylu.Jsem přesvědčen, že ODS najde očistný mechanismus a složí v listopadu reparát.Ale to bude už jiná ODS, ODS bez vyžírek typu Topolánek,Langer a Mladí konzervativci.

Takže si ODS vypije kalich hořkosti až do dna, aby se pak znovu svěže nadechla.

S pozdravem

JAN MLČOCH

p.s.- nevolím vůbec socany, to je sdělení všem, kteří mi to podsouvají.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | neděle 21.3.2010 17:30 | karma článku: 25,17 | přečteno: 2004x