Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

24. 3. 2010 13:14
Poslyšte,......

pane Mlčoch, já M.Topolánka v oblibě nemám od začátku a ODS z jistých důvodů nevolím.

Když tak ale procházím Váš článeček i s těmi výlevy, tak zjišťuji, že Váš způsob vyjadřování, celkový styl psaní i používané slovní výrazivo, rovněž neukazují na bůhvíjakou úroveň intelektuální kapacity autora.:-/ 

0 0
možnosti
LD

LinD

24. 3. 2010 12:27
Tak tohle správně pojmenováno není..

Předesílám, že tento příspěvek je vůbec první mou veřejně publikovanou  reakcí na cizí názory.  Cítím se vyprovokována a nesouhlasím. Nesměšujme věci církve a víry. To, co církev v průběhu tisíciletí  vytvořila na bazi  základních křesťanských hodnot, je ostudné. Myslím tím celou tu organizaci a maškarádu kolem. A vymývání mozků, ovlivňování celých generací, svazování nesmyslnými dogmaty, bránění rozvoji samostatného myšlení a lidské kreativity ? Kde je ta pokora  služebníků božích? V tom, že mají vždycky pravdu? V těch zlatých ornátech a ironii, s níž kážou vodu a pijí víno? Asi byste měl trochu popřemýšlet a možná se vypravit do Palestiny, tam se některé ty souvislosti docela dobře pospojují.

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 3. 2010 13:17
Re: Tak tohle správně pojmenováno není..

Děvenko, historie asi není Tvou silnou stránkou, viď? O sociologii, politologii a další novověkých vědách jsi nejspíš nikdy neslyšela. A což teprve tak trochu přemýšlet a kombinovat nabyté poznatky do jakéhosi celku, který by dával smysl toho, v čem žijeme. Proč myslíš, že zrovna křesťanská civilizace dospěla až do dnešních dnů, kdy Ty můžeš psát na netu? Nejspíš tím, že bránila samostatnému rozvoji myšlení, viď. A to, že tady nezabíjíme ženský jako někde v Pákistánu (naopak žena byla - to na rozdíl třeba od zlaté antiky - postavena na úroveň mužů), je dáno nesmyslnými dogmaty.

Milá zlatá, přečti si cokoliv o jiných náboženstvích či státních organizacích, kde bylo nutno stanovit nějaká pravidla soužití. Státní násilí je nutnost (někdy je, pravda, bezúčelné a nesmyslné), aby se lidé navzájem nehubili v nějakých tlupách.

Co se týče vymývání mozků, bránění v myšlení, nesmyslných dogmat, pití vína místo vody atd., Ty to kolem sebe nevidíš? Dnes, teď, každý den? Jsi ještě mladá, viď?

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 3. 2010 2:01
chlapče,

takovým prázdným článkem nám křesťanům neprospíváš. Nemluvě o tom, že Topolova slova stran církve jsou nejvejš k pousmání a v podstatě neškodná.

0 0
možnosti
TR

Tom_upnet

23. 3. 2010 12:34
je cirkev svinstvo ci neni?

dle mého názoru určitě je. ve středověku  to byla právě církev kdo intrikařil a ovládal defakto celou evropu, pod záminkou čarodějnictví upalovali lidi a jejich statky se obohacovali. káží vodu, sami pijí víno. co dělají nyní?  zneužívají děti, nadále říkají dělej to či ono a bůh tě bude mít rad, nebo to či ono nedělej to by bůh nerad viděl. a co topol tak stašného řekl? že církev je jen vymívání mozků, a není snad? autor članku by se možná měl zamyslet nad rozdílem mezi církví a vírou, tyto dvě věci spolu sice úzce souvisí, ale pohled na ně je diametrálně odlišný

0 0
možnosti
MP

admiral666

23. 3. 2010 12:51
Re: je cirkev svinstvo ci neni?

A ktere uskupeni obcanu se nekdy v historii nediskreditovalo masakry a vrazdenim? No zatim zelena neolevice, ta k tomu ale milovymi kroky speje a to jen diky tomu, ze pravice byla diskreditovana za valky nemci. :-P

0 0
možnosti
D

duhastrecht

22. 3. 2010 18:03
Topolánek urazil církev:o)

Denodenně jsou v médiích publikované urážlivé články na adresu Svatého Otce, kněží i prostých věřících, denodenně se české děti ve škole učí nenávidět Církev a šikanovat své věřící spolužáky, denodenně je v Evropě vládnoucími atheisty zesměšňována a ostouzena víra křesťanů, mimo Evropu jsou denodenně zvěrsky vražděni (Nigérie, Barma) a atheističtí soudruzi v čechách ukradli a nechtějí vrátit církvi ani její katedrálu.

A absolutně nic se neděje, vše je OK, zato když Topolánek vyhlásí o Církvi to samé, co denodenně lijí do hlav nám i našim dětem levičácká média a škola, tak je najednou poprask, Topolánek "urazil Církev":o) no to už hledám na noze tu modřinu:o)

Jde jen o likvidační tah na adresu Topolánka, aby Paroubek neměl konkurenci (i když volit mezi Topo a Rokem je jako volit mezi cholerou a morem) ve volbách. Proti tomu, co nám dělají ostatní je Topo neškodný srandista a pokud ho chtějí zlikvidovat, věřící k tomu nepotřebují, běžně se k nám chovají jako k hnoji a teď najednou:o)  

0 0
možnosti
MP

admiral666

22. 3. 2010 0:29
vsak klaus mel pravdu

S tim, ze je topol prazdny a falesny. A primer s prazdnym vagonem je dobry ;-)R^ take volis KSCM jako ja?

0 0
možnosti
PJ

přimodralý Jojo

21. 3. 2010 21:04
Pane Mlčoch máte pravdu!

Avšak od těch pravověrných;-D to určitě schytáte.                                        R^

0 0
možnosti
F

fáfa

21. 3. 2010 19:15
jen 2 možnosti

- to jste fakt tak hloupej

- nebo jste to vůbec nečetl

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

21. 3. 2010 19:01
Valach? A s gulemi?

Já nevím, ale ten, co tahal pivovarskej vůz, žádný neměl

0 0
možnosti
PP

ekopol

21. 3. 2010 18:41
Vy jste se tady vyblil soudruhu

šokující, odporné, obskurní, ................už z toho vašeho slovníku lze vytušit, že jste na literárním hnojišti jako ryba ve vodě

Vaše "ušlechtilé" pohnutky jsou cítit z celého textu.

Topolánek je mi šumafuk, ale vy mu nesaháte ani po ty jeho slavné g...........

0 0
možnosti
MP

Vrah

21. 3. 2010 22:50
Re: Vy jste se tady vyblil soudruhu

Vy jste soudruh, když tak oslovujete jiné? Podle vašeho slovníku („vyblili“) by se to dalo usuzovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál