Pavel Bém uspěl při jednání s odbory, Topolánkova grupa zuří vzteky

Jsem velmi rád, že primátor  Bém dosáhl dohody s odboráři, a odvrátil tak hrozící stávku.Je to důkazem brilantního jednacího umu, o kterém se může Topolánkovi jenom zdát.

Jsem přesvědčen,  že většina občanů přijala s úlevou informaci o odvrácení stávky dopravních podniků.

Primátor Bém ukázal, že je osobou  s velmi dobrými vyjednávacími schopnostmi a racionálně uvažujícím politikem.Topolánek musí vzteky být bez sebe, že se mu nepodařilo dále deklasovat Béma, s odkazem na neúspěch jednání a případnou stávku.

Celá plejáda politiků z ODS, jen čekala až primátor uklouzne a bude na lopatkách.Máme pro ně smutné zprávy, Bém vše ustál, je dále předsedou pražské ODS, a také zabránil kolapsu dopravy v Praze.

Pánové Topolánek ,Gandalovič. Langer či lady Němcová jsou neschopnými druhořadými až třetiřadými politiky, kterým jde pouze o osobní profit, a na budoucnost ODS vůbec nemyslí.

Chtěl bych vidět, jak Němcová, prý železná lady, spíše však prázdná nádoba, vyjednává tak složitý problém, jako vyjednal pan Bém.

Chtěl bych být u toho , jak odboráře přesvědčuje pan Gandalovič, onoho času lovič černých duší bez špetky skrupulí, vyjednává s odbory tak sofistikovaně , jako pan Bém.

Chtěl bych být u zázraku, kdy Topolánek vyjedná slušnou dohodu, bez podpásovek a dalších zvrhlostí produkovaných panem Dalíkem.

Tito lidé obklopení dalšími zcela neschopnými až směšnými figurami, kdo zná pana Tluchoře, ví o čem je řeč, tak ztratili munici určenou proti primátorovi.

Topolánek ze své osoby vytváří mesiáše ODS, pana nenahraditelného.Jsem přesvědčen, že není kvalifikován k dalšímu vedení ODS, stejně tak není kvalifikována Němcová,Gandalovič a spol.

Pavel jasně prokázal, že je člověkem ne svém místě,a má co říct do budoucna.Všeho schopní a neschopní taktéž se obávají, měli by dostat vyhazov.

Pražská ODS prokázala sílu, vitalitu a elementární soudržnost.Pražská ODS hájí zájmy všech, ne jako korytáři Topolánek a společnícI.

S pozdravem

JAN MLČOCH

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Mlčoch | sobota 14.11.2009 16:56 | karma článku: 15,07 | přečteno: 1516x