Kardinál Vlk má nespornou pravdu, tato země je morálně zkažená

Jeho eminence, kardinál Vlk, vydal prohlášení ve kterém ostře kritizuje chování politických elit, a všeobecnou neúctu k morálním hodnotám.  

Prohlášení vysokého církevního činitele je jasným sdělením, že církev ostře odsuzuje projevy amorálního chování a projevy neúcty k mravním zásadám života.

Těchto projevů se dopouštějí představitelé tohoto státu a většinová populace, která je ve svém ateismu schopna tolerovat vše.

Tolerujeme defraudace, tolerujeme nihilistické chování, tolerujeme bezbřehý liberalismus, podporujeme chování konzumerismu, chování bez morálních mantinelů.

Mravnost je prázdným pojmem, hromadění statků je nám vlastní, politikům dovolujeme vše, rozkrádat, lhát, fabulovat a diskreditovat podstatu demokracie.

Volíme defraudanty typu Topolánka, volíme populisty typu Paroubka a nezajímá nás , jaký je morálně mravní rozměr politiky.

Jsme ateisté bez zájmu o podstatu civilizace, ta je v katolictví.Katolická církev zvedá varovný prst, jsme na cestě do bezzuzdného drancování, na cestě k absolutní ignoranci hodnot, na cestě k vzájemnému odcizení, na cestě egoismu a zkázy.

Socialismus je nesmysl, kleptokratický kapitalismus ,páně Topolánka,  je hrubým zločinem.

Kardinál Vlk poukázal na mravní rozklad, na pošlapávání hodnot civilizace.Život není o soc.dávkách, o míře daní, život je o jednání v souladu s vyššími principy mravními, ke kterým se hrdě hlásím

S pozdravem

JAN MLČOCH

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | čtvrtek 17.9.2009 19:14 | karma článku: 20,27 | přečteno: 1485x