Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Forrrest

19. 9. 2009 20:24
Snad by to vyřešila modlitba...;-)

Neúcta k morálním hodnotám nepramení z ateismu - důkazem budiž křesťanské země okolo nás - ale z komunismu. A to se týká nejen politiky... http://www.visionofhumanity.org/gpi/results/rankings.php

Církev a křesťané jsou ti poslední lidé, kteří mají právo mluvit o úpadku morálky. Fanatický pro-lifismus (za účelem rozmnožení tupých ovcí - antipotratová, antiantikoncepční politika), homofobie, antisemitismus, ponižování žen, averze vůči sexualitě, racionálnímu myšlení, vědě, a hledání pravdy obecně, nacionalismus, xenofobie, rasismus, slepé následování autorit, potl. svobody vyznání, destruktivní vliv na rozlišování reality a fantazie, pravdy a lží... TOTO JE KŘESŤANSKÁ MORÁLKA!!!

Děkujeme, nechceme! Češi sice mají dost chyb, ale tak hloupí, aby na tohle populistické "řešení umělé krize" skočili, zase nejsou. S Paroubkem si v tomto můžete podat ruce, fláterníci!Rv

0 0
možnosti

Semper2

19. 9. 2009 21:57
Re: Snad by to vyřešila modlitba...;-)

>>Neúcta k morálním hodnotám nepramení z ateismu - důkazem budiž křesťanské země okolo nás << ;-D to se ti povedlo, někdy jsi i vtipný....

0 0
možnosti

manilaman

18. 9. 2009 4:04
Prosimte cos to napsal?

Co, ten kardinalek si chce na neco hrat, nebo je to skutecny posuk? At si udelaji poradek ve svych radach, at verejne odsoudi a daji do vezeni sve kneze kteri na celem svete sexualne zneuzivaji deti, chlapce i divky, manzelky svych farniku, at nekradou z pokladnicek, at nelzou na kazatelnach jako kdyz tiskne, at najde moraku doma na dvore a neplete se do moralky naroda, ktery ji ma mnohem pevnejsi nez sama cirkve svata.

0 0
možnosti

Vikina

18. 9. 2009 18:06
Re: Prosimte cos to napsal?

A ty zase nečti jenom Blesk a IDnes, ať se ti aspoň trochu zvýší tykve.

0 0
možnosti

buřinka

18. 9. 2009 0:58
Asi má pan kardinál pravdu,

ale když srovnám Vlka s Tomáškem, tak mi taky přijde někdo zkažený. Nelze srovnávat něco nesrovnatelného, příteli.

0 0
možnosti

Psí zadek

17. 9. 2009 22:01
Podstata civilizace je v katolictví?

"Jsme ateisté bez zájmu o podstatu civilizace, ta je v katolictví." Pokud toto říkáte jako katolík, pak jste důkazem bezbřehé arogance katolicismu. Podstata např. čínské civilizace je taky v katolictví?

0 0
možnosti

Semper2

17. 9. 2009 22:15
Ano, podstata NAŠÍ civilizace je v katolickém křestanství.

Zadku, mluvíme o západní civilisaci. Čína není součástí západního civilisačního okruhu. její kultura je determinována konfucionismem a taoismem, resp. budhismem.

Naše kultura je katolická, to není projev arogance, je to jen konstatování faktu. Nic na tom nezmění fakt, že si to mnozí Češi neuvědomují. Těm  všem bych snad doporučil, aby se dívali víc kolem sebe. Možná je to pro někoho už jen (architektonická a krajinná) kulisa - ale nepřehlédnutelná !

Kdybychom nepřijali latinské křestanství (katolictví), ale npř. pravoslaví, vypadalo by to u nás  velmi pravděpodobně jako v Rusku, či Srbsku.

0 0
možnosti

letitevso

17. 9. 2009 21:49
"preslechtena osmiplisen" proc v tobe Krestane

na rozdil od jinych nabozenskych spolku vyvolavaji takovou zlobu?:-)

0 0
možnosti

preslechtena osmiplisen

18. 9. 2009 22:36
Re: "preslechtena osmiplisen" proc v tobe Krestane

Protože v mé zemi za 1000 let nápochali nejvíce zla. A  to neznamená, že by křesťanství bylo horší než judaiusmus, nebo dokonce islám!:-/

0 0
možnosti

lost

17. 9. 2009 21:42
kardinál má pravdu

problém je v tom , že jiní ji mají také :-)V

0 0
možnosti

Můj názor:

17. 9. 2009 21:19
Překrucování faktů a zamlčování skutečností

... se církev svatá už naučila od našich politiků.

Například církevní představitelé tvrdí, že počet návštěvníků na setkání s papežem v Brně jistě překoná počty účastníků koncertu Madonny v Praze. To je jistě pravda. Akorát že ta svatá pravda má malý zákal. Kdyby lístek na papeže stál 1000 Kč a víc a každý se na Brněnské letiště musel dopravit sám, bez hromadných zájezdů, tak bych tam chtěl vidět ty davy ....

Nezastávám se Madonny. Ta je mi celkem ukradená. Jen jsem chtěl ukázat na příkladě i tu druhou farizejskou tvář naší církve.

0 0
možnosti

ten.jenz.bloudi.svetem4@seznam.c

17. 9. 2009 21:27
Re: Překrucování faktů a zamlčování skutečností

Pochybuji, že fanoušci celoročně dávají svému idolu -jak s oblibou říkáte- dobrovolně desátky. Že bez honoráře pomáháte, madam zpěvačce, na zahradě a jinde.... atd, atd, atd:-)

0 0
možnosti

Sneginka1

17. 9. 2009 20:52
To je ten pravý, co může vyřvávat...

;-€

0 0
možnosti

preslechtena osmiplisen

17. 9. 2009 20:57
Re: To je ten pravý, co může vyřvávat...

Přesně, zasranej pánbíčkář;-€

0 0
možnosti

ten.jenz.bloudi.svetem4@seznam.c

17. 9. 2009 20:49
Karma!

VR^

0 0
možnosti

preslechtena osmiplisen

17. 9. 2009 20:51
Re: Karma!

Zrádce národa

0 0
možnosti

Semper2

17. 9. 2009 20:36
Souhlasím - pozdě, ale přece...

Pan kardinál  Vlk se projevil vůči vládnoucímu režimu jako neuvěřitelný slaboch, jako člověk odtržený od věřících, který peskuje a šikanuje dobré kněze a těm špatným, nebo podprůměrným (svým patolízalům) dává ty nejlepší farnosti. U těch záležitostí mu asistoval  mj. P. Daniel Hermann, původem z čekobudějovické židovské ( a komunistické!!!) rodiny, dnes  ženatý ( á konto toho také suspendovaný ) "páter-vyklouz". Nebýt zmíněného judaistického individua, jež mělo na p. kardinála silný vliv, mohlo být možná mnohé jinak.

V mých očích se jeho Eminence ztrapnila zejm. reakcí na volbu papeže Benedikta XVI.

Kardinál Tomášek byl jiný kalibr, o kard. Beranovi ani nemluvě.

Arcibiskup Vlk samet´ákům stále ustupoval, nyní se to snad snaží zachránit. Nu, má samosebou pravdu !!!  Asi žádná země v Evropě - s vyjímkou Albánie - není morálně tak rozložená jako ČR.

P. S. Vlk byl výborný šumavský farář, ale slabý arcibiskup... třeba bude ještě někde na vejminku "farářovat " - a dobře ....  KARMA  !

0 0
možnosti

preslechtena osmiplisen

17. 9. 2009 20:40
Re: Souhlasím - pozdě, ale přece...

Jo, a v případě Evropy má tu skaženost na vině židokřesťanství, které v rámci

svého pokrytectví není schopné dodržet ani svá vlastní, debilní pravidla.

BTW: Všichni, které jsi jmenoval, by měli už dávno viset za zradu;-€X

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál