Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Nejlepsi priklad pristupu ukazala uz davno pred timto s. Buzkova. Vam karma.

Ti chibi, ti se prijimaji jako umyslne, jako ukazka nasich budoucich zaku.

0 0
možnosti
Foto

Víte proč? Protože na levicové si jenom hrají a ještě si trapně myslí, že jim to žerem. Zatím bohužel většina z nás ano, ale počkejte si na volby...

5 0
možnosti
Foto

H45a57n70a 87V51l50k14o91v97á

14. 2. 2017 14:47

Přiznám se, že ty soukromé ústavy se mi zdají předražené a rodiče platí spíš za statut školy, na kterou by se jejich dítě ve státní podobě nedostalo. Mluvím o gymnáziích a středních školách - největší podíl přijatých dětí na vysoké školy mají vyhlášená státní gymnázia, nikoli soukromé školy. A abychom zůstali u veřejně známých osobností - syn Lucie Bílé studoval anglické gymnázium se školným 500 000 ročně, nicméně na státní univerzitu se nedostal a studuje opět soukromou (možná už ani to ne...)

A ze života nás - plebsu - děti to zkusí z páté třídy na státní gympl, pokud se nedostanou, rodiče zaplatí soukromý...Nebo to zkusí ze sedmé třídy a nakonec z deváté...

3 0
možnosti
Foto

Však už se delší dobu mluví o tom, že se zruší i víceletá gymnázia.

0 0
možnosti
FS

Pane autore,čeština Vám asi nejde,že?

2 0
možnosti
RC

Vam take ne, za carkou se pise mezera.;-D

1 0
možnosti
RC

Udelejme srovnani skolstvi a zdravotnictvi. U nas je oboji "bezplatne".

Jenze ve zdravotnictvi ZAKAZALI socialisti nadstandard typu - chci neco lepsiho, zaplatim rozdil mezi tim lepsim a zakladem. Kupodivu ve skolstvi jim to nevadi a v blogu zminene pripady poukazuji na to, jak to vyuzivaji.

Proc tedy neudelaji stejny princip ve zdravotnictvi? Proc je jim tolik proti srsti?

10 0
možnosti

Protože by museli definovat standard. Což znamená otevřeně připustit, že péče poskytovaná "zdarma" není nejlepší možná. (A také je to spousta práce, ještě víc dohadování ... )

0 0
možnosti
DM

Popravdě důvod proč dávat děti do soukromých škol je nasnadě, když už za to platím tak chci výsledek, aneb i méně talentovaný synek či dcerka zde může dostudovat...

1 0
možnosti
Foto

A co tedy mají dělat ti, co nemají na školné? A máme snad my ostatní nechat ležet ladem tvůrčí potenciál těchto dětí. Ostatně platí, že stát financuje školství proto, aby jeho absolventi byli schopni vyplnit daňové přiznání.

0 0
možnosti
LM

Vy hlavne nechavate lezet ladem Vas tvurci potencial ;-)

0 0
možnosti

Myslíte, že by měli rituálně obětovat své dítě vhozením do mlýnice spádové školy?

3 0
možnosti
JN

Ach jo, to jsou zase úvahy... Proč by levicový politik nemohl dát své dítě do soukromé školy a naopak proč by třeba pravicový politik nemohl chodit nakupovat do Kauflandu? 8-o

A především pane radní: na devastaci českého školství za posledních 25 let se myslím vcelku rovnoměrně podíleli jak ministři ze stran levicových, tak i pravicových. Přičemž to začal v 90. letech pravicový Pilip a ten váš současný předseda ODS se po dobu, co byl ministrem školství, spíše řídil heslem kdo nic nedělá, ten nic nepokazí...

2 3
možnosti
RC

Pilipa branit nebudu, to byl ******, ale do Fialy se navazite zbytecne.

Za prve byl ministrem pouhych 14 mesicu a jiz v jeho dobe se pripravovala zmena financovani regionalniho skolstvi. Nedokoncil ji ani Chladek, teprve za Valachove se dokoncila a teprve nedavno se to schvalili v parlamentu. Takze sice pomlouvate hezky, ale uplne lzive.

4 0
možnosti
RB

Když byl můj syn (dnes středoškolský profesor) žáčkem zákloadky, nechala ho kantorka vyjmenovat vybraná slova po B. Úkolu se zhostil takto: Kobyla, babyka, býk, bič, blizna, babizna, barabizna. Nebyl to důsledek jeho blbosti, ale jeho zvráceného smyslu pro humor.

Leč vážně: Zkuslii jste někdy spočítat počet pravopisných v libovolném článku? Mimochodem: V článku, o němž diskutujeme, je jich pět.

To nemluvím o zbytečných a zcela nesmyslných anglicismech, které do češtiny pronikají. Můžete mi prozradit, proč si oblékáme outfit?

7 1
možnosti
RC

No Vas text je kratsi nez blog a mate tam minimalne dva preklepy a dve pravopisne chyby.:-P

1 1
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik