Bez komunistů to u nás nejde?

Problém toho, že komunisté (někdy tzv. bývalí) se u nás drží ve veřejných funkcích jako výkal košile, se nyní znovu objevil ve spojitosti s uprázdněním postu nejvyššího státního zástupce.

Po odchodu JUDr. Pavla Zemana z funkce navrhuje ministryně spravedlnosti na toto místo JUDr. Igora Stříže, nynějšího prvního náměstka. Člověka, který vstoupil do KSČ, nastoupil na místo na vojenské prokuratuře komunistické armády. Z této pozice posílal do kriminálu náboženské odpírače vojenské služby. Již to, že byl panem Pospíšilem svého času jmenován do dosavadní funkce, bylo krajně nechutné. Střížovy výmluvy, že působil v rámci tehdejších zákonů, jsou jen typickou výmluvou pomahačů zločinných režimů. Mnoho lidí si těchto skutečností, nepovšimlo, dík patří Johnu Bokovi a celému vedení Spolku na podporu nezávislé justice v ČR Šalamoun, kteří 26.6. t.r. publikovali otevřený dopis o tomto skandálu.
Zdá se, že se opravdu neumíme obejít bez "byvších" komunistů. Počínaje presidentem, premiérem a konče adeptem na budoucího prezidenta, komunistickým vojákem z povolání, Petrem Pavlem. Bude nás stín zločinecké ideologie provázet i další léta?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Vlasák | čtvrtek 8.7.2021 19:49 | karma článku: 20,35 | přečteno: 408x