Výchova dětí, homosexuálem

Zajímá mě Váš názor na adopci dítěte, homosexuály. Nedávno mi jeden známí,který žije již 5 let v manželství s mužem,oznámil že hodlají adoptovat dítě...

 

Je to můj dobrý kamarád ,kterého respektuji a neodsuzuji za lásku ke stejnému pohlaví, ale s tímhle mě dost zaskočil a my se nakonec trošku pohádali. Proti registrovanému partnerství nic nemám, ale aby mohli adoptovat děti mi připadá spíše jako trest pro to dítě,které bude mít v hlavě zmatek. Pro většinu dětí je role jasně určená,tohle je maminka a tohle tatínek.Jak vysvětlit čtyřletému capartovi ,že maminka je stejného pohlaví jako táta? Dítě to nikdy nepochopí a časem bude trpět více urážkami ze strany netolerantní společnosti. Nejsme v Holandsku či Belgii,kde se ke své homosexualitě  stále hlásí více lidí a společnost je respektuje a nedívá se na ně skrze prsty.

Takové adoptované dítě bude jednou psát svůj životopis a nedostane práci jen proto že je dítě někoho koho společnost moc nemusí,všichni víme jak to u nás chodí...Nikde není psáno že se dítě stane taky fanouškem stejného pohlaví,ale to by bylo to nejmenší.Horší by bylo, kdyby se to  na něm nějak projevilo a on by musel celý život trpět jen proto, že si nějací nezodpovědní chlapy přáli dítě.

Vojta si mě vyslechl až dokonce , mrzelo ho, že jako kamarád jsem v tomto případě na straně většiny lidí ,ale kamarádi jsme stále. Na čí straně jste Vy?

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Oldřich Sova | středa 24.11.2010 18:38 | karma článku: 12,13 | přečteno: 1247x
  • Další články autora

Miroslav Oldřich Sova

Změna

14.8.2014 v 19:52 | Karma: 8,96

Miroslav Oldřich Sova

Sestavím Vám rodokmen

12.8.2014 v 20:47 | Karma: 8,39

Miroslav Oldřich Sova

Už mám jeden rok

2.8.2014 v 11:14 | Karma: 8,63