Zodpovědná volba předsedy ODS podle Nečase je - zvolit Nečase!

Tak jsem si hodnou dobu dnes při sledování ČT24 připadal jak v dobách konání sjezdů KSČ. Projev střídal projev, jedna pitomost předháněla druhou. Pokud to nebyla zrovna pitomost, pak si jen pánové honili trička a předháněli se ve svých moudrech, příměrech, bonmotech a umění rétoriky. Poslouchat jak Benda si ctí pánů Drobila a Vondry, kteří prý byli dehonestováni nařknutím z něčeho???!!! Prý tady nemá platit zákon investigativních novinářů nebo soudce Linče. Asi jsme my všichni, kteří jsme slyšeli na vlastní uši jak říká pan Drobil podřízenému - tak ty nahrávky buď předejte policii a nebo je zničte a budeme se bavit o možnosti místa mého náměstka--- to byla nejspíš fata morgana - ta akustická, stejně jako to, když novináři zjistili, že PROMOPRO předražila zakázku ozvučení o více jak 300 miliónů korun. Tak nevím, buďto jsme blbci my, pane Bendo, nebo ..!

Slyším jak se pan premiér rozčiluje kterak si prý rebelové berou zemi a vládu za rukojmí .... no nevím nevím, kdo si vymyslel spojovat tento balik reforem s důvěrou vládě. Jeden by řekl, že tato země se postupně stala rukojmí celé ODS. A tak zatímco si jakási babička vyrobila dluh, když si musela vypůjčit na pohřeb své dcery a vnuka a dostala se do finanční pasti, že jí zbývala pouze tisícikoruna na živobytí na měsíc, kongres na dva dny přijde na čtyři milióny korun.

Říkám si, že mohli ušetřit, stejně je to všechno jedno hloupé divadlo. K čemu dělají nějaké kongresy, proč prožírají milióny, když je dopředu jasné, že zvolen bude zase Nečas. Proč vlastně nějaká volba? Pro koho je tohle divadlo, aby média a krásné hlasatelky mohly gratulovat staronovému předsedovi Nečasovi? Aby on mohl zase vykládat jaký má mandát od své strany k vedení země? Vždyť je to směšné! Kdyby to bylo na Islandu, tak tahle banda už bude zpytovat svědomí a práskat jeden druhého v base.

Rád bych věděl, kdo tyhle Bendy, Drobily, Vondry a jiné - kdo je instaloval do těch vysokých funkcí, kdo je předurčil k oněm vznešeným kecům které nám káží, přestože těm blbinám sami nevěří. Udělali si z této země jen jeden velký byznys. Novináři sice vychytali záznam s Bártou, který měl podobný nápad, jenže on nejspíš netušil že se podobný projekt už dávno realizuje v pojetí ODS.

Alespoň že se občas člověk má možnost zasmát .. i když to, co jsem se dozvěděl, je na takový smích se skřípěním zubů. .... to když pan ministr dopravy Dobeš nám sdělil, že prý odejde z postu, když nebude registr vozidel do prosince  fungovat.  Tak nějak mi to připomíná doby, kdy jsem si říkal .. jojo  určitě od příštího týdne přestanu kouřit....  potom to bylo od příštího měsíce a jistojistě to pak bylo od Nového roku. (Chcete vědět jak to dopadlo .. přestal jsem kouřit od osmého srpna 89) Věříte tomuhle  člověku?  Já ani slovo!

 

 

 

 

Ten pravý úsměv na tváři mně vykvetl, když jsem uviděl na kongresu pana knížete a pak si vzpomněl na jeho slova:   "když se říkají blbosti tak spím".

 

Tak mně ještě napadá, jestli kongres taky ozvučovala firma PROMOPRO?!

 

Jsem přesvědčen, že si tohle všechno vážně nezasloužíme. Nezdá se vám, že je třeba s tím něco udělat?!

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 3.11.2012 21:00 | karma článku: 34,31 | přečteno: 1430x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69