Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Že zrovna Kalousek říká co je nestoudné?!

Bratr Kalousek vstupoval do politiky tuším v době Národní fronty. Někteří z vás si jistě pamatují hesla za totáče - Volte kandidátku Národní fronty! Už v té době Mirek pochopil, že ne, práce, ale politika je k obživě daleko výhodnější. Tenhle pán se dokázal vždy rychle orientovat. Jen dnes nějak stále nechápe,(nebo spíš nechce chápat) co lidi nechtějí a co naopak chtějí. Je zajímavé, že se nezmínil o tom, že se na oné demonstraci hovořilo o vládě, která nechává naší zemi rozkrádat a mnohdy se i na tom podílí. Nikdo tam nehovořil nic o nějakém socialistickém programu. Leda, že by měl pan Kalousek na mysli ony zlodějiny a nehospodárnost, kterou vláda kryje. Ale i podporuje, jak to bylo třeba s oním doplatkem na PROMOPRO - kdo sháněl peníze pro Vondru, jistě uhádli jste, pan ministr financí Kalousek a kde ty penízky vzal - no přece od daňových poplatníků... a co udělal poté co to na Vondru ruplo? Káravě  vyzval pana Vondru aby odstoupil z postu. Inu to je náš Mirek!

To, že někdo na demonstraci řekne, že si nepředstavoval to, co se z této země stane, když protestoval proti nesvobodě a vládě jedné strany v r. 1989, je jen odrazem vládnutí právě pana Kalouska, vládnutí - nevládnutí pana Nečase.... protože tohle už není vláda to je torzo té původní a je to jedno zoufalství za druhým. Svým jednáním poškozují zem. Už jen tím, že s největší pravděpodobností po volbách se bude muset řada jejich kroků měnit, což zbrzdí práci parlamentu - jenže toho bude Kalousek zase využívat v kritice jiné vládní garnitury a to z opozičních lavic. Pan Kalousek škodí navrhováním a schvalováním zákonů, které budou mít smouvy koncipovány tak, aby bylo velmi složité je vypovědět - asi podobně jako to udelali pánové Ouzký a Cabrnoch s IZIPem...... vypovíš-li smlouvu, pak zaplatíš takové penále že to bude dražší než kdybys smlouvu plnil. Nakonec i Klaus vetoval jejich důchodovou reformu s tím, že nebyla projednána s opozicí a nebyl na ní obecný konsensus! I Klaus pochopil, že když přijdou socialisti případně do vlády, tak se bude tahle reforma měnit.  Zbytečná práce! A Kalousek ... tomu je to prostě fuk. Jen ON má pravdu.

Pokud jsem si všiml, tak ČT dělala celý záznam projevů, které byly na Václaváku vedeny. Ale on jistě pan Kalousek stejně jako pan premiér Nečas dostanou podrobnou zprávu od pan a Kubiceho, který si vytěží zaúkolovaného Červíčka, šéfa PČR, případně od BIS i s fotografiemi. Jinak za povšimnutí stojí třeba i informace médií. Zabývají se vcelku bezvýznamnými protesty studentů v Budějovicích, kteří předčítají napsaný text a to někdy i tak, že je vidět, že jej dostali chvíli před svým vystoupením a peticí (čítající asi 6000 podpisů, a vime jak to s podpisy bývá - viz prezidentští kandidáti) proti jedné komunistce, která má dělat šéfku školského odboru, daleko více, nežli vystoupení Procházkové, nebo Uhla na Národní třídě, daleko víc, nežli peticím proti rušení nemocnic a jiných kde jsou desetitisíce podpisů. Stejně tak ani slovo o tom, že na Václaváku hovořil student z Kanady, o tom, jak si v provincii Quebeck studenti společně s občany vybojovali nové volby a neplacení školného! O počtech lidí na demonstraci ani nemluvě. Televize uvádí deset tisíc lidí. No, Václavák byl zaplněn téměř do poloviny a z oficiálních výpočtů dohledatelných na netu vyplývá, že se na toto náměstí vejde 160 000 lidí. Tak vám nevím kde udělali soudruzi chybu, nebo že by úmysl, jako vždy?

Pan Kalousek nepochopil jednu základní věc a to, že ho tenhle národ už prostě nechce, nechce jej na funkci ministra financí, dokonce si myslím že ani v politice. Tenhle pán se svým kamarádem Nečasem se domnívá, že jsou spasiteli této země, ale opak je pravdou. Od doby, kdy dělá ministra financí to jde s financemi od deseti k pěti. Proto se mezi protestními transparenty objevila i fotomontáž Kalouska v trestaneckém oděvu s nápisem - Patřím do basy! Pánové Nečasi, Kalousku, Schwarzenbergu,Karolíno Peak,Vondro, Bendle,Blažku,Kubo,Hegře, a další - už nemáte mandát lidí této země k vládnutí, oni vás nechtějí!  Moc vám zachutnala MOC!

A pro ty, z vás, kteří jste nesledovali pořad 168 hodin, na ČT1 mohu říci jen tolik, že tento pořad dal přednost plkům o nebezpečí nástupu komunistů a pana učitele který hodnotí komunisty a říká co všechno by mohli udělat - třeba že by mohli dosadit nového ředitele a potom třeba i propouštět učitele ..  jestli on pan učitel nemá trochu obavu o své  zaměstnání a tak se dal na dráhu komunistobijce -tohle před lety udělal
 jeden z poslanců parlamentu a dotáhnul to až na primátora m.Prahy a poté ředitele Úřadu pro ochranu osobních údajů. A pro Zlínského podnikatele je takováto činnost skvělou neplacenou reklamou jeho firmy! No a tak naše veřejnoprávní médium nám v tomto pořadu ukázalo jak lze sochat Havel kterého hodlají postavit vedle Máchy na Petříně. Jak lze hanit ženu - učitelku jen proto,  že má červenou knížku v kapse. Takže ve zkratce - havlománie, komunistobijci ... ale o lidech, o protestech lidí o tom jak nechtejí tuhle vládu, jak je trápí jeji arogance, její rozhazování, jejich korupční kauzy, jejich rozhádanost atd. atd. o tom nepadne ani slovo.   Všichni si platíme politiky a co oni dělají - ani se s námi nebaví, platíme si i Českou televizi - a co ona dá přednost třem stovkám studentů s podivnými ultimáty kvůli jedné komunistce, před 30 tisíci protestujících proti vládě a reformám, na Václaváku a Národní třídě? Za koho vlastně kope?

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 18.11.2012 17:41 | karma článku: 36,86 | přečteno: 1907x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Vrátit se jako hrdina. Ukrajina už cvičí vězně, kanibaly jako Rusko nebere

6. července 2024

Premium Ukrajina začala s propouštěním vězňů, kteří chtějí bojovat za svou vlast proti Rusům. Krok je...

Podvodníci na turisty mají žně. Říká se jim deštníkáři a tváří se jako charita

6. července 2024

Premium Turistická sezona přitahuje do Česka mnoho cizinců, které se snaží některé společnosti nalákat do...

„Kandiduji dál a znovu zvítězím,“ odpověděl Biden na pochyby o jeho stavu

5. července 2024  22:54

Navzdory spekulacím a pochybám o své mentální a fyzické kondici nehodlá Joe Biden odstoupit z...

Fico poprvé od atentátu na veřejnosti. Přednesl projev na svátečních oslavách

5. července 2024  21:58,  aktualizováno  22:24

Poprvé od květnového pokusu o atentát na svou osobu se slovenský premiér Robert Fico objevil na...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik