Zbraně pana Putina!

Tak jsem se dozvěděl, tedy pokud je to sdělení z medií pravdivé, že pan Jaceňuk označil zimu, jako Putinovu zbraň. Je to zvláštní, co já si pamatuju, pak tohle roční období bylo v tom případě zbraní Stalina, Chruščova, Brežněva, Andropova, Gorbačova, Jelcina, Medveděva a teď i Putina. No a u nás to mohl mít na svědomí Masaryk, ...až Zeman. Sakra tak si říkám, na co by si pan Jaceňuk stěžoval, kdyby byla Ukrajina někde na rovníku? Nejspíš na přílišné vedro!

To je ale éro tenhle pan premiér, vážně vybírali ti amíci dobře. Ten je schopen uplést i z ho,,a bič, jen aby se to dalo použít proti Rusku. Nějak ale zapomněl na to, že tu zimu tam měli i v době kdy zemi vedl Janukovyč. Zimu mají vlastně všichni, kteří žijí na severní polokouli, ale jak se zdá, to jde hodně daleko ve vnímání Ukrajinského premiéra. Ještě by bylo dobré mu připomenout, že nějak tomu Rusku a oné společnosti Gasprom, zapomněli za to teplo v podobě plynu platit? Nezaplatili dokonce ani spotřebovaný plyn, i když asi nebylo fér ze strany oné společnosti, že jim nadsadila cenu, ale s tou šla poté dolů, ale Kyjevská vláda pokud vím, zatím hodlá investovat spíš do válčení. Ani slovo jsem neslyšel od prezidenta téhle země, že by požádal o poskytnutí půjček, nebo snad řekl Americe o výpomoc břidlicovým plynem. Co řekl, že jim deky nepomohou, že potřebují zbraně. A Jaceňuk zase běduje, že budou mít zimu, když je Rusko odtrhne od plynu. No jistě že budou mít zimu. Na to celou dobu nemyslí. Je jim po celou dobu šumafuk že ta zima přijde. Jediné čeho měli plná ústa, bylo vyzbrojování, byla válka proti východu země, bylo označování Ruska za viníka. No a teď přijde zima a hádám, že USA a EU udělí za ní Rusku opět sankce. Vždyť to řekl pan Jaceňuk, že je to Ruská zbrań, tedy vlastně Putinova? Co nevidět se můžeme dozvědět, že ono malajské letadlo sestřelil někdo z Ruska rampouchem. Promiňte ten nemístný vtip, ale jestli tohohle člověka ještě někdo bere vážně, pak je naše společnost naprosto ztracená!

 

Pane Jaceňuku, přestaňte si vymýšlet kraviny, přestaňte investovat do munice a začněte platit dluhy. Nebo se zeptejte, jak to chodí na západě. Představte si, že i tam budete muset své dluhy splácet a pokud nebudete, pak se vám stane totéž co ze strany Ruska. Takže přestaňte plkat o zimě, jako o Putinově zbrani a konečně začněte vládnout a myslet na lidi, né jen v rovině omezování jiného názorupomocí raketometů a tanků. Už dávno měl na vašem místě sedět někdo, kdo má v hlavě i mozek.

článek na Novinky.cz - ZDE

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 27.9.2014 15:11 | karma článku: 37,74 | přečteno: 1800x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69