Z popela nevzešel Fénix, zato moralistů naseto!

Prezident spálil velké červené trenýrky. Symbolika s dovětkem, že doba červených trenýrek skončila. Kdo ví, třeba to byl i náznak, že by si mnozí politici z Evropy zasloužili také takové trenýrky, když jednají s Putinem.

Nevím, třeba je tamní média také nešetří kritickými komentáři, ale spíš bych řekl, že ne! Neboť od toho jsou tady jen ta naše.

Mravokárci se opět ukázali v plné své síle.  A tak si jistě od těchto lidí vyslechneme, jaké je ten Zeman hovado a dementní stařec apod. Nepřipadá vám zvláštní, že když se na prezidenta „plive“ tak tihle lidé mlčí  a berou to jako dobrý počin? Pan Kalousek se rozplývá blahem, že neodsouhlasili ve sněmovně komunistický návrh zpřísnit podmínky urážky prezidenta.  Inu pan Kalousek sám měří dost rozdílným metrem. Když si z něj dělá legraci ředitel TV Barrandov, tak je pan Kalousek údajně spokojen, neboť to svědčí o tom, že je o něj zájem a dodává, že ještě ve svých výrocích přidá!  Zato když pan prezident spálí červené trendy, tak je to špatně.. No podle Kalouskovy teorie, by měl naopak ještě přidat a ne, jen spálit nějaké trenýrky. Myslím, že by měl vypálit přímo rybník mnohým chytrákům naší politické scény! Takže vážení Fialové, Gazdíkové, Kalousci a další političtí dinosauři. Neměli byste se vy starat hlavně o návrhy zákonů, které by zlepšili život lidí této země, místo toho abyste si zlevňovali obědy a kantýnské ceny? Jistě, já zapomněl, vy máte jediný program a tím je antizeman  a antibabiš. JENŽE, za dobu vašeho vládnutí, bystě měli uhradit všechny ty rozkradené miliony, měli byste být postiženi za dohazování kšeftíků kamarádům a příbuzným, měli byste uhradit všechny škody, které vzešly z vašeho špatného hospodaření v této zemi! To spálení trenýrek je ten nejmenší problém, který vám jen nahrál pro vaše naučená rétorická cvičení!

A rozvinutá otázka, zda tohle mají platit daňoví poplatníci by se mohla dotknout i nejednoho politika z parlamentu, neboť pro mnohé je ten příjem od daňových poplatníků luxusem, v poměru k jejich práci. A otázka toho, že daňový poplatník zaplatil i ono sundávání trenek, instalovaných místo standarty prezidenta republiky, je v podstatě také zodpovězena, neboť soud jim nechal uhradit pouze škody, které napáchali, ale práci lidí se sundáváním, nikoli.

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 14.6.2018 19:28 | karma článku: 45,24 | přečteno: 5154x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69