Vycvičí si USA nové protivníky(teroristy)?*

Nápad vycvičit Ukrajinské Gardy v Americkém duchu, je zcela zcestný. Budou posílat instruktory aby učili gardisty efektivněji a profesionálněji zabíjet? Nestačil jim příklad z Afganistánu a nakonec i v Iráku, kde také cvičili bojovníky, kteří jim ve finále sestřelili WTC? Co tím chtějí docílit. Dobře ví, že do Gard se přihlásili zejména fašisticky zaměření lidé a ještě je budou vyzbrojovat svými zbraněmi, které už i tak na Ukrajině jsou?

Jaké to ponese důsledky, to zase USA nepřemýšlí, nebo spíš ano. Vycvičit Gardu sestávající z fašistů k zabíjení v zemi, kde je velké procento Rusů - nejspíš to je účel. Do rozvrácené země se tyhle Gardy budou ohromě hodit. Něco jako eskadry smrti. Ano, máte pravdu ještě to kongres neschválil, ale řekl bych, že to je jen záležitost kosmetická. Americe nestačí jen řinčení zbraněmi. Jde jim o konflikt a válčení, o létající rakety, padající bomby, likvidace těch kteří stojí mimo jejich myšlení. Co bude, až se tyhle Gardy vymknou kontrole, až přejdou do Evropy, budou mizet nepohodlní lidé, budou vybuchovat nádraží atd? Zdá se vám, že přeháním? Něco takového nelze udržet v době míru v nečinnosti! Nebo budou předvojem Americké armády při ataku na Rusko?Mnoho otázek, mnoho domněnek žádná odpověď. Jen jedna kardinální otázka. Proč se do toho USA pletou, proč mají takové vojenské zájmy, právě v této zemi, právě v tomto teritoriu?! Hledejte odpověď. Myslim, že vás lecos napadne!

A ještě snad v závěru věta, kterou vyslovil Kyjevský politik Oleg Tahyňuk - " Vemte zbraně a zabíjejte ty Ruský svině a Německý svině, židy a ostatní pronárody"!

 

Přeji vám příjemný víkend!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 2.8.2014 9:25 | karma článku: 32,28 | přečteno: 821x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69